Танцівниці з Рівненщини зняли кліп для українських військовиків (ВІДЕО)

1584 0

Ми у соцмережах:

Танцівниці з Рівненщини зняли кліп для українських військовиків (ВІДЕО)

У Дубні жінки станцювали та зняли кліп на пісню Наталії Бучинської "Я чекаю на тебе вдома". У буденному житті це економістки, експертки з продажу, підприємиці, які об'єдналися за спільним хобі.

Їхній аматорський танцювальний колектив "Queens" існує понад п'ять років. У нинішньому складі жінки не тільки танцюють для себе, а й знімають кліпи та виступають на конкурсах. Із колективом познайомилася і знімальна група Суспільного.

Танцівниці дубенського аматорського колективу "Queens" спільно з хореографами поставили танець та зняли кліп до пісні Наталії Бучинської "Я чекаю на тебе вдома".

- На кожній репетиції виходили сльози, кожної репетиції ми його протанцьовували і проживали. І під час зйомок кліпу важко було стриматися. Там лише одні емоції, — поділилася учасниця постановки Алла.

Колектив існує понад п'ять років. Зараз у ньому танцює шість жінок, двоє з них лишилися від початку заснування.

- Я є старожилкою цього колективу. Спочатку ми просто з дівчатами збиралися, щоб вчити різні танці, елементи. І одного разу наш хореограф запропонував поїхати на конкурс-фестиваль у Львові. Ми набралися сміливості, поїхали, і з того часу утворився колектив, а я в ньому танцюю, розповіла Ольга.

Лариса теж у колективі з початку. Її син — військовий. Танець, з її слів, це присвята всім, хто нас захищає. Вона пригадала, як раніше їздили виступати:

- Раніше ми їздили на конкурси досить часто: Львів, Дрогобич, кілька разів були в Луцьку. Брали призові місця. Але потім — карантин, війна і, як кажуть, не до конкурсів. Хоча думаємо з дівчатами спробувати знову.

Серед постійних учасниць і Наталія, яка танцювала, будучи школяркою. А у 2019 році вирішила спробувати знову:

- Починалося як хобі. А зараз це щось таке, без чого не уявляю свого життя. В якому б настрої ти не прийшов — злий чи втомлений, через пів години танцю ти вже просто втомлений — але щасливий. Чоловікові подобається, синові також.

Наймолодша учасниця колективу — Анастасія. Вона приєдналася до команди минулого року:

- Раніше я жодного разу не танцювала, досвіду не маю, і думала, що в мене до цього немає хисту. Але я спробувала — одне заняття, друге, третє, мені сподобалося і до сьогодні продовжую цим займатися.

Тренуються танцівниці тричі на тиждень по дві години. Кажуть, рідні їх у цьому підтримують.

- У моєму близькому оточенні всім подобається, тому що всі розуміють, що це красиво. Всі захоплюються, оскільки не кожен може собі дозволити вийти за межі своїх кордонів. Мене підтримують — і я цьому рада. Це першочергово наш відпочинок і розкриття нашої жіночності,додала танцівниця Марина.

Для Алли, з її слів, натхненницями в танцях стали доньки:

"Мої дівчата в захваті, що я танцюю. В мене три донечки. Вони мені й дали такий поштовх. Вони займалися танцями, і я, коли дивилася, як вони виступали, то хотіла здійснити й собі таку мрію. І ось її здійснила".

Наймолодша донька Анна, підтримує маму та інколи приходить з нею на репетиції:

- Мені подобається, як танцює моя мама. Я дуже гордилася, коли з моєю мамою знімали кліп.

За роки існування колективу змінювалися учасниці та хореографи. Останні два місяці учасниць навчає Тетяна Гавриленко.

- Кожна з них — це окрема індивідуальність, цікава по-своєму. І разом з тим вони доповнюють одна одну. Це є прекрасний дорослий колектив, який надихає навіть мене на конкретні дорослі постановки,поділилася хореографиня Тетяна Гавриленко.

Саме наставниця запропонувала поставити танець та зняти кліп на пісню "Я чекаю на тебе вдома". Зауважила, що все робили своїми зусиллями:

- Колектив і знімає, і танцює, і монтує. Три в одному. Цей номер створений для тих, хто зараз захищає нас. Це така підтримка для них, щоб вони знали, що ми їх чекаємо і ми їх любимо.

Допомагає реалізовувати ідеї колективу "Queens" — студентка-хореографиня Олександра Суська, яка була солісткою танцю та монтувала кліп:

- Я вклала в цю постановку душу. Дуже люблю танцювати, танець — це моє життя. Я пережила такі емоції — поставила себе на місце жінки, яка чекає свого героя з війни.

Танцівниці поділилися, що планують і надалі створювати кліпи, брати участь у конкурсах та фестивалях. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також