Танцювати чи не танцювати на новорічному корпоративі у Рівному?

3877 0

Ми у соцмережах:

Танцювати чи не танцювати на новорічному корпоративі у Рівному?

Передноворічні вечірки стали у нові часи невід’ємною частиною життя — вже за два тижні до Нового року розпочинався сезон так званих корпоративів в установах, організаціях, на підприємствах, де працівники достроково «зустрічали» Новий рік. До ресторанів та кафе шикувалася черга охочих провести вечірку на різний смак і за різні гроші. Війна практично не вплинула на цю традицію — ресторани Рівного наперед готуються до передноворічних гулянок. Шукають можливість провести їх найкращим чином попри комендантську годину, гарантовані відключення електрики та можливі повітряні тривоги. Зміниться і програма вечірок — гуляти до ранку не дасть комендантська година, а чи доречно танцювати та веселитися як у мирний час кожен вирішуватиме окремо. Черга до ресторанів поки що не така, як торік, але все ще може змінитися. У будь-який бік.

Світлана Зоренко-Герасимчук, керуюча рестораном «Сапфір»:

Наш заклад цього року, як і раніше, влаштовує новорічні корпоративи. Адже є замовлення. Люди хочуть відпочити та трохи поспілкуватися. Хоч замовлень поки не так багато, як минулого року. Загалом цього року новорічні корпоративи відбуватимуться у більш «зжатому» форматі, бо війна внесла свої корективи. Ніякої тематичної програми для гостей не буде. Все проходитиме по стандарту — Дід Мороз та Снігурка, буде музика. Усі святкування триватимуть до 23-ї години, бо починається комендантська година. Вартість у нас складає 600 гривень з людини. Потрібно буде лише з собою принести алкоголь.

Галина Кухтій, власниця ресторану «Бармаки»:

Люди постійно запитують про новорічні корпоративи. Мій заклад працює у режимі скромного святкування новорічних корпоративів. Тобто ніяких гучних вечірок під час війни у нас не буде. Все це уже будемо влаштовувати після перемоги. Ми склали програму корпоративів у камерному форматі. Музичний супровід діджея буде, бо музика створює додатковий настрій та лікує душу. Але конкурсів та караоке не буде. Хоч запити на це є. Є люди, які дивуються, чому ми скасували конкурси та караоке. Щодо меню, то за цінами у нас є два варіанти — економ та комфорт. Розбіжність тут у кількості гарячих страв. Економ — 800 гривень з людини, комфорт — 1100 гривень. Всі святкування пройдуть до Нового року. Адже зараз у новорічну ніч ми не маємо змоги працювати, бо діє комендантська година.

Менеджер ресторану «Kінза», що на вулиці Кулика і Гудачека:

На даний час у нас уже немає місць на святкування новорічних корпоративів. Усе вже зайнято. Зараз ми можемо прийняти замовлення лише у тому разі, якщо кількість бажаючих відсвяткувати новорічний корпоратив буде не меншою за 50 осіб.

Менеджер ресторану «Меланж», що поблизу автовокзалу:

Бажаючі відсвяткувати новорічні корпоративи є. Ми їм пропонуємо такі дати, як 23 та 24 грудня. Вартість меню з розважальною шоу-програмою для однієї людини становитиме 1100 гривень.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також