Тарифний план – необхідність чи привілеї для покупців газу

1221 0

Ми у соцмережах:

Тарифний план – необхідність чи привілеї для покупців газу

Паливо – це стратегічний ресурс, який живить економіку кожної країни. Компанія «Тепла» займається безперебійним та надійним постачанням першокласного газу та електроенергії на ринку України. Кредо організації – надання якісних та своєчасних послуг малому, середньому та великому бізнесу. Промислові організації різної форми власності – найбільша група абонентів компанії. Не дивно, що тарифи на газ для підприємств у 2022 році для більшості з них – це першочергове питання. Розглянемо його більш детально.

Про діяльність компанії «Тепла» в цифрах

Оснащений за останнім словом техніки газопостачальник – це передусім відповідальний учасник ринкової економіки. Компанія ставить амбітні цілі, дотримується обов'язків та підписаних умов. Професійна команда однодумців вже понад сім років працює у сфері постачання блакитного палива та електроенергетики, стрімко розширює коло покупців.

Станом на 2022 рок потужність складає понад 374 млн м3 газу, а розгалужена мережа охоплює 24 регіони країни. Серед задоволених клієнтів понад 495 абонентів. Це партнери та клієнти «Тепла», а саме великі підприємства, більшість із яких – безперечні лідери економіки України (наприклад, «Епіцентр», «Верес», «Оболонь», корпорація «Агро Овен», «DELICIA», «VITAGRO» та інші).

Як формується тариф для підприємств

Постачальники палива успішно будують бізнес із малими, середніми та великими представниками різних економічних галузей. Кожен із них за своїм бажанням вільно обрав організацію, яка буде займатися постачанням газу та електроенергії. Не останнім чинником у цій нелегкій справі є ціни. 

На формування тарифних планів впливають довгостроковість співробітництва та обсяги споживання. Найпопулярнішими є договори, що підписуються на сезон (без обмежень обсягу постачання). Для них ціна газу актуальна протягом 2022–2023 років. Перевага такого формату полягає в застосуванні фіксованого тарифу на опалювальний період, який не залежить від стрибків вартості палива на ринку. 

Другим важливим чинником є обсяг продукції, якого потребує клієнт. Наприклад, для малих та середніх підприємців він становить до 100 т3 на рік. Заздалегідь знаючи ціну оплати послуги, вони можуть планувати діяльність на перспективу.

Важливо! Масштабні закупівлі для великих підприємств (понад 100 т3 на рік) вигідніші за ціною. Умови продажу для лідерів економіки відрізняються не лише гарантованими обсягами на весь опалювальний сезон, а й особливими тарифами.

Компанія пропонує різні умови оплати:, подекадна, передплата.

В остаточному формуванні тарифних умов також враховуватимуться штрафи за небаланси. Більш детальну інформацію можна отримати в менеджерів організації або на сайті.

Можливі варіанти для підприємств

Для різних категорій клієнтів компанія «Тепла» розробила спеціальні пропозиції. Це «тарифні пакети», які відрізняються за формою оплати, цінами та наявністю чи відсутністю відповідальності за небаланси. Існують такі тарифні плани:

  1. Т-газ без небалансів.
  2. Т-газ гнучкий толеранс.
  3. Т-газ із ПСГ.
  4. Т-газ та електроенергія.
  5. Електроенергія фіксована ціна.

Взаємодія з компанією «Тепла» – найкращий сервіс, а також прозорість та відкритість взаємодії обох сторін. Це запорука спільного будівництва економіки та енергонезалежності України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також