Технічний аналіз: як стати успішним трейдером

633 0

Ми у соцмережах:

Технічний аналіз: як стати успішним трейдером

Трейдинг – торгівля цінними активами на фондовому ринку, яка передбачає заробіток на різниці у ціні. Щоб вести успішну діяльність, не втрачати гроші в періоди кризи та досягти фінансової стабільності, потрібно вміти робити технічний аналіз. Це спосіб дослідження ринку допомагає оцінювати потенційні фактори, здатні вплинути на зміну ціни.

Іншими словами, технічний аналіз допомагає трейдеру вчасно виявляти перспективні угоди та користуватися ними, щоб збільшувати свій дохід. Проте для проведення технічного аналізу недостатньо просто почати інвестувати. Вивчення цієї методики потребує часу, зусиль та участі досвідчених професіоналів. Це мають бути інвестори-практики, які готові ділитися тільки актуальними знаннями.

Який курс пропонує «Біржевий Університет»

Програма «Технічний та фундаментальний аналіз» створена для початківців і досвідчених інвесторів. Після вивчення усіх модулів слухач набуде необхідних для професійного аналізу та самостійного пошуку перспективних угод навичок. Отримані знання знадобляться для того, щоб робити перші впевнені кроки в інвестуванні без страху.

Технічний аналіз – ефективна методика, яку має використовувати кожен трейдер, що хоче досягти успіху у своїй діяльності. Програма від «Біржевого Університету» проходить в онлайн-форматі та складається з відеоуроків і практичних воркшопів. Останні проводяться в прямому ефірі та передбачають роботу з графіками для наочних прикладів, укладення реальних угод.

Курс проводиться в режимі онлайн, лектори подають лише актуальну на 2023 рік інформацію. На час навчання слухачі мають доступ до спеціальної платформи, на якій знаходяться записи усіх занять, домашні завдання, додаткові матеріали, бонуси й багато іншого. Кожен учасник курсу постійно отримуватиме фідбеки від експерта, зокрема, під час ефірів-практикумів. Також фахівець перевірятиме домашні завдання та надсилатиме відповіді на них.

Кому підходить курс із технічного аналізу

Пройти навчання буде корисно інвесторам-початківцям, які вже мають стратегію та вибрали слушні інструменти. Важко наважитися зробити перший крок через невпевненість у собі, нестачу знань, невміння аналізувати й вибирати цінні папери. Проте це не буде проблемою після закінчення курсу, адже програма включає багато корисних практикумів і додаткові матеріали для новачків.

Навчання необхідне й тим, хто уже придбав цінні папери, проте має певні труднощі на шляху до фінансового успіху. За відсутності досвіду та знань є ризик припуститися помилки та втратити гроші. На початкових етапах важко працювати за аналітичними документами, тому часто буває, що трейдер продає акції занадто рано або пізно, тому й не має доходу.

Навички технічного аналізу знадобляться й досвідченим фахівцям, які давно ведуть діяльність. Отримані знання допоможуть збільшити капітал, зокрема, на міжнародних фондових біржах. Трейдер навчиться бачити та розрізняти потенційні угоди, знаходити й використовувати нові інвестиційні ідеї. Отже, курс розрахований на широке коло слухачів, бажаючих стати успішними трейдерами.

Що отримає студент курсу з технічного аналізу

Процес навчання проходить зручно, з повною підтримкою як експерта, так і інших слухачів. Для учасників створюють окремий чат у Telegram, де вони можуть спілкуватися, ділитися успіхами, знаннями, підтримувати одне одного. Під час практикумів лектор активно працює зі студентами, йому завжди можна ставити запитання.

Після завершення навчання кожен слухач умітиме:

  • самостійно знаходити перспективні варіанти для інвестицій – лише ті, в яких точно впевнений;
  • визначати та оцінювати ризики кожної угоди;
  • користуватися фінансовими показниками компанії як основою для визначення її перспективності;
  • проводити фундаментальний та технічний аналіз ринку без зайвої емоційності;
  • бачити потенційно вигідні угоди.

Отримані знання та навички допоможуть збільшити прибуток.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також