Телебачення на планшеті чи смартфоні й улюблене кіно в будь-який час

2535 0

Ми у соцмережах:

Телебачення на планшеті чи смартфоні й улюблене кіно в будь-який час

Керувати ефірними каналами, переглядати їх на власних планшетах і смартфонах, дивитись телепрограми і фільми у запису в зручний час, користуватися відеобібліотекою з безліччю кінохітів — усе це реальність для рівнян. ВОЛЯ розширила набір інтерактивних функцій у приставці Smart HD, здійснивши переворот на вітчизняному ринку телекомунікаційних послуг. Уже понад 10 тисяч абонентів компанії в Україні повністю змінили свої глядацькі звички. Одним із них став і кореспондент газети "РВ".

Приставка з необмеженими можливостями

Два роки тому ВОЛЯ запустила в Рівному цифрове телебачення, яке наразі стало таким звичним для тисяч рівнян, у тому числі й для мене. Згодом компанія однією з перших почала транслювати унікальні телеканали у високій чіткості — HD. Нещодавно в нашому місті з'явилося "розумне" телебачення ВОЛІ. Тож я вирішив особисто переконатись у його перевагах, протестувавши приставку ВОЛЯ Smart HD з інтерактивними надможливостями. Сучасна компактна приставка впишеться в інтер'єр будь-якої квартири. Вона займає небагато місяця, і найголовніше — зручна і проста у використанні. Підключити її до телевізора будь-якого покоління зможе навіть той, хто взагалі "не дружить" із технікою. Це не складніше, ніж підключити до телевізора DVD-програвач. Кілька з'єднаних між приставкою і телевізором штекерів — і на екрані з'являється заставка, вже відома для кількох сотень рівнян — ВОЛЯ Smart HD. Інтерактивне телебачення справді відкриває зовсім нові можливості телевізора. Найперше, доступ на телевізійному екрані до сервісу Youtube, де можна знайти і переглянути цікаві відеоролик, відокліп або навіть фільм. Наступна розкіш — онлайн-кінотеатр із понад 30 тисячами найкращих передач і фільмів усіх жанрів. З телеканалами окрема історія. В телеменю понад 130 телепрограм, десять із яких — в HD якості. Кольором виділено телеканали, ефіром яких можна керувати. Тобто поставити передачу чи фільм на паузу, перемотати їх, переглянути заново цікавий момент. Наразі телеканалів з функцією керування — 24. Це Кіно HD, Sony Sci-Fi, SET, Sport-1, Sport-2, Fashion One, Fashion One HD, CNN, Cartoon Network, Boomerang, Fine Living, CBS Realty, Extreme Sport, Outdoor Channel, Outdoor HD, Mezzo, 24 France, FOX/FOX HD, FOX Life, Nat Geo/Nat Geo HD, Nat Geo Wild/Nat Geo Wild HD. Стільки ж каналів дозволяють записувати найцікавіші телепередачі і зберігати їх у ТБ-архіві протягом семи днів. Відтак глядач може знайти їх і переглянути у зручний для себе час. Вам більше не треба підлаштовувати свої плани під телепрограму! І як запевняють у ВОЛІ, перелік теканалів із доступними функціями "Керування ефіром" і "ТБ-архів" постійно розширюється. У майбутньому можна буде керувати ефіром всіх телепрограм.

…і в кіно не треба ходити

Ще однією зручною і корисною знахідкою для кіногурманів є онлайн-сервіс "ВОЛЯ Сінема", в якому розміщено рекомендовані експертами кінострічки. Завдяки багаторічній співпраці компанії ВОЛЯ з найбільшими світовими кіностудіями асортимент відеобібліотеки постійно оновлюється. Меню пошуку зручно поділено за жанрами та роками випуску фільмів, що полегшує пошук бажаної кінострічки. Крім того, фільм можна знайти і безпосередньо за його назвою. Тепер не обов'язково купувати ліцензійні диски чи шукати і скачувати фільм з Інтернету (часто у низькій якості). Щовечора пропонуються цікаві фільми для перегляду. А вже у лютому абонентам інтерактивного ТБ не обов'язково стояти в чергах до кас кінотеатрів, щоб купити квитки на гучні прем'єри. Фільми, які щойно вийшли на екрани кінотеатрів, вони зможуть переглядати вдома завдяки новому сервісу "відео на замовлення". Кроме телевидения множество интернет пользователей предпочитают смотреть фильмы онлайн в хорошем качестве в любое время суток, не прерываясь на телевизионную рекламу. Приємно і те, що замовити один фільм буде в рази дешевше, ніж придбати квиток у кінотеатр — від 10 гривень.

Телебачення — у вас у смартфоні

Модні гаджети стають дедалі популярнішими. Кількість придбаних планшетів і смартфонів у країні в першому півріччі цього року перевищила обсяги продажу за весь минулий рік. Тож у відгук на потреби часу ВОЛЯ запровадила революційний для України сервіс ВОЛЯ Smart Touch. Він дозволяє абонентам послуги інтерактивного телебачення ВОЛЯ Smart HD за допомогою спеціальної програми дивитися телеканали і фільми з онлайн-кінотеатру на своїх мобільних пристроях. Зручно також і те, що користувачі цього сервісу можуть у будь-який момент перенести зображення з екрана мобільного пристрою на телевізор і керувати переглядом зі свого гаджета. До кінця року ця додаткова послуга надається безкоштовно. І взагалі приємно, що інновації доступні за ціною. Вартість користування новою приставкою ВОЛЯ Smart HD із включеними інтерактивними функціями (Youtube, управління ефіром, ТБ-архів, доступ до базової бібліотеки "ВОЛЯ Сінема", доступ до поштучного замовлення останніх кінохітів) становить наразі 20 грн./міс. Усі, хто має доступ до Інтернету на швидкості від 5 Мбіт/с від будь-якого Інтернет-провайдера, можуть дивитися телебачення майбутнього уже сьогодні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також