Телеглядачі повідомили про п`яного начальника поліції

2277 0

Ми у соцмережах:

фото - порталу 4 влада

Протокол за керування у нетверезому стані склали патрульні поліцейські на начальника Зарічненського відділу поліції Євгена Мартинюка.

Журналістам телеканалу UA: Рівне про цей випадок стало відомо від жителів Зарічного, які написали до редакції анонімного листа. Речник Нацполіції Антон Крук підтвердив факт складання протоколу і пояснив, що начальник Зарічненського відділення поліції був у відпустці, тому вчасно не повідомив керівництво про те, що трапилося. В управлінні поліції проводять службове розслідування. Воно триватиме місяць.

Водію було запропоновано пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, а також проведення такого огляду у медзакладі. Однак, водій в присутності двох свідків відмовився від проходження такого огляду. На водія було складено адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП. Особа відмовилася від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння. Відповідно, така відмова несе за собою закінчений склад адмінправопорушення, передбаченого ст. 130 КУпА, – розповів заступник начальника управління патрульної поліції області Андрій Крутень.

Речник Нацполіції області Антон Крук прокоментував:
По даному факту буде проведене службове розслідування. І вже по його результатам ми будемо робити певний висновок. Станом на сьогодні він виконував свої обов`язки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також