Тепла жилетка для дитини: як вибрати і з чим носити

304 0

Ми у соцмережах:

Тепла жилетка для дитини: як вибрати і з чим носити

Багато мам вже звикли до дитячих теплих жилетів і не уявляють, як можна обійтися без цього предмета гардероба. Все просто: коли на вулиці дуже жарко для куртки, але трохи холодно для толстовки, такий одяг дуже виручає. Теж вирішили придбати жилет для своєї дитини? Тоді варто врахувати кілька важливих моментів.

Відповідність сезону

Діти часто дуже рухливі. Навіть в юному віці їм часто буває незручно гуляти в курточках. Маму любителя активного відпочинку виручить жилет для дитини. Ось тільки перед покупкою варто задуматися, коли саме ви будете надягати обновку дитині? Якщо вам цікавий тонкий варіант, шукайте модель без утеплювача. Така безрукавка відмінно доповнить літній гардероб.

Для міжсезоння виробники випускають жилети-дутики з наповнювачем з синтетичних або натуральних матеріалів. Шар утеплювача помірний, щоб малюк не перегрівався під час ігор і прогулянок. Для захисту від негоди осінні безрукавки часто випускають з капюшонами. А для вітру і вогкості бар'єром стане комір, який при бажанні щільно прикриває шию.

Існують і моделі жилетів для зимових холодів. Подібний одяг:

• шиється з більш щільних матеріалів;

• має товстий шар утеплювача;

• характеризується наявністю додаткової підкладки.

Крім того, зимові безрукавки часто обробляють хутряними вставками. Вони служать не тільки декором, але і додатковим захистом від холоду.

З чим носити

То тут, то там на форумах зустрічаються питання матусь про те, з чим можна носити дуті жилети. Відповідь проста - практично з чим завгодно. Більшість моделей шиються в універсальному стилі. Вони відмінно підходять як до спортивного одягу, так і до джинсів, брюк. Підібрати безліч варіантів для комбінацій можна в каталозі будь-якого популярного інтернет-магазину дитячого одягу.

Що стосується верху, то найчастіше дуту жилетку комбінують з пуловерами, толстовки, світшоти. Не варто думати, що восени в вогку погоду такий одяг погано захищає від холоду. Якщо ви самі носите безрукавку, то знаєте: коли спина і груди надійно укриті щільним шаром утеплювача, рукам зимно не буває.

Для хлопчаків жилети хороші тим, що в них не буває жарко під час активних ігор і занять спортом. У той час, коли звичайна куртка була б відкинута на лавку запасних, зручна і стильна безрукавка залишається на своєму місці. Не дарма хлопчаки, як тільки починають розуміти толк в зручному одязі, просять у батьків саме жилет. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також