"Теплі кредити" видають філії чотирьох банків

1440 0

Ми у соцмережах:

фото - ЗІК

Цьогоріч майже 5 тисяч мешканців Рівненщини скористалося фінансовою допомогою на утеплення своїх домівок. На компенсацію відсотків за позиками їм з обласного бюджету вже спрямували 4 мільйони 300 тисяч гривень.

У Рівненській області людям кредит компенсують з державного, обласного та місцевих бюджетів. Держава відшкодовує тіло кредиту: 20% за придбання «негазових» котлів, 35% – для утеплення індивідуального житла, 40% - для ОСББ і 70% - для отримувачів субсидій, які входять у склад цих ОСББ. 

Відсоткові ставки компенсують обласний і місцевий бюджети. Відповідно до обласної програми додатково компенсують частину відсоткової ставки у розмірі 15 %. Цьогоріч на ці цілі передбачено 6 мільйонів гривень.
Аналогічні програми діють в Рокитнівському, Дубровицькому, Здолбунівському районах і місті Рівне, де відсоткові ставки відшкодовують від 3% до 24%.

Загалом з початку дії Державної програми стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів банками видано 13 тисяч позик для мешканців Рівненщини та для 133 ОСББ. Загальна сума кредитів – понад  300 мільйонів гривень.

Нагадаємо, для того, аби оформити «теплі кредити» потрібно звернутися до філій Ощадбанку, Укргазбанку, Укрексімбанку та Приватбанку.

Про це повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також