Терен з Рівного поскаржився на Мінсоцполітики (ВІДЕО)

377 0

Ми у соцмережах:

Олександр Терен

Новий "Холостяк" країни Олександр Терен поскаржився на бюрократію у Міністерстві соціальної політики України. Ветеран з Рівного вже п'ятий місяць не може отримати комплектуючі до своїх протезів, якими його повинна забезпечити держава.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Герой "Холостяка" поділився своїм досвідом про те, як намагався отримати від держави наколінники до протезів. Ветеран пояснив, що вони є розхідним матеріалом та рвуться через декілька місяців після початку експлуатації. Терен пояснив, що раніше з видачею наколінників проблем не було. Їх стало важко отримувати з травня.

- Мені дають папери, які треба віднести в ЦНАП, але перед тим підтвердити в МСЕК і у свого сімейного лікаря, що наколінники мені дійсно необхідні, — розповів ветеран.

 


 

Терен розповів, що у Мінсоцполітики почали активно боротися з недобросовісними протезними підприємствами, які замість того, щоб видавати комплектуючі, просто списували їх. Проте новий "Холостяк" обурений, що через це мають страждати ветерани, які втратили кінцівки.

Хлопець неодноразово телефонував на гарячу лінію відомства та писав скаргу в соцмережах, однак це не дало жодного результату.

- Що нам, ветеранам з ампутацією, робити? Чекати цих примарних вівторків, наступних тижнів і пʼятниць? Сидіти тихенько і не висовуватись із домів, бо ходити ж нема на чому. Повернемось до радянської нормалізації "інваліду нема місця в суспільстві" чи що? Чи, може, малювати плакати і приходити кричати під міністерством? — обурився Терен.

 Novyny.live


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також