Терорист Гіркін підтвердив знищення сотень окупантів у Макіївці

823 0

Ми у соцмережах:

Терорист Гіркін підтвердив знищення сотень окупантів у Макіївці

Колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін підтверджує масове знищення російських військовослужбовців в окупованій Макіївці Донецької області.

 Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Об'єкт, в якому розташовувався N-ський підрозділ, що складається в основному з мобілізованих громадян РФ, був знищений майже повністю в результаті детонації БК, складованого в тій же будівлі. Знищена також практично вся військова техніка, що стояла впритул до будівлі без найменшого. ознаки маскування.

За кількістю жертв - досі остаточних цифр немає, оскільки багато людей вважаються зниклими безвісти (залишилися під завалами).

У будь-якому випадку - рахунок загиблих і поранених йде на багато сотень (приблизні цифри «200-х» є, але я їх не озвучуватиму)».

Бойовик нарікає, що російські генерали «не навчаються в принципі», хоча самі після літніх «погромів штабів» вважають за краще триматися подалі від розташування ввірених військ — поза радіусом ураження ракет противника.

Нагадаємо, за даними СтратКому, у новорічну ніч завдяки точному удару ЗСУ у Макіївці вдалося ліквідувати близько 400 мобілізованих росіян, ще близько 300 загарбників отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Зазначається, що російські солдати дислокувалися у будівлі місцевого професійно-технічного училища №19.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також