Терорист з Луцька має психічні розлади й нещодавно перебував на обліку у психіатра

912 0

Ми у соцмережах:

Терорист з Луцька має психічні розлади й нещодавно перебував на обліку у психіатра

Частина особистостей пасажирів автобуса вже також відома.

У Нацполіції повідомили, що чоловік, який захопив автобус із заручниками в Луцьку, має психічні розлади й нещодавно перебував на обліку у психіатра, повідомляє УНІАН.

Загроза для людей реальна, бо він дійсно має зброю, яку вже продемонстрував правоохоронцям, повідомило видання APnews. Частина особистостей пасажирів автобуса вже також відома. Сам чоловік стверджує, що автобус замінований, а крім того, що в місті є ще один автомобіль з вибухівкою. Зараз ця інформація перевіряється, по місту працюють мінери.

Як повідомляв раніше, у Луцьку чоловік захопив автобус із заручниками та погрожує всіх підірвати. Пізніше з'явилося відео з ймовірним терористом. На вікнах автобуса видно сліди від пострілів. Правоохоронці вже відкрили кримінальну справу про захоплення заручників.Терорист заборонив заручникам телефонні розмови.

Перед нападом він записав відео та виклав його в мережі. Чоловік заявив, що "держава – це перший терорист". Тепер він вимагає, аби голови судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, а також українські олігархи записали й виклали на своїх сторінках у соцмережах і в Youtube заяви про те, що саме вони - терористи в законі. Також відеозвернення повинен записати президент Володимир Зеленський. Поліція веде перемовини зі злочинцем. Чоловік висловлював обурення існуючою системою, відмовився виходити та відпускати людей, а також стріляв у бік правоохоронців.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також