Тетяну Літвінову, яка вбила свого чоловіка, знову не відпустили із СІЗО

2383 0

Ми у соцмережах:

Тетяну Літвінову, яка вбила свого чоловіка, знову не відпустили із СІЗО

У Рівному продовжується слухання справи щодо Тетяни Літвінової, яка у 2017 році вбила свого чоловіка - перукаря. З того часу рівнянка перебуває за ґратами. Та все ж змогла народити там двох дітей. Найменшій дівчинці незабаром виповниться три роки і за законом вона вже не може утримуватись з матір'ю у СІЗО. Літвінова просить, аби її випустили під домашній арешт.

Завагітніла,  перебуваючи у слідчому ізоляторі без права на побачення. А уже в жовтні 2019 року Тетяна Літвінова народила дівчинку, свою четверту дитину. На сьогодні донька уже підросла, і по закону жінка має вирішити, яка доля її дитини. Чи вона передає її на виховання своїм родичам чи віддає у дитячий будинок. Адже по законодавству в СІЗО разом із собою можна утримувати дітей лише до трьох років.

Додамо, що на момент вбивства в обвинуваченої уже було двоє дітей півтора та трирічного віку. Наразі вони перебувають в сім'ї знайомих. Кількома місяцями після злочину, Літвінова народила хлопчика. Зараз його виховує бабуся.

Рівне 1 повідомляє, що адвокатка Літвінової вкотре просить суд відпустити її підзахисну під цілодобовий домашній арешт. Однак, на думку прокурора це не аргумент аби обвинувачену у вбивстві власного чоловіка, відпускати додому.

Попри те, що адвокатка Тетяни Літвінової запевняла суд, що її підзахисна хоче поставити крапку у цій справі і свою вину визнає, їхнє клопотання суд не підтримав.

Тож перебуватиме в СІЗО Тетяна Літвінова щонайменше до 19 листопада. Загалом за вчинений злочин їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. До слова, п'ять з половиною років вона перебуває у СІЗО.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також