Ті ж самі яйця, тільки фаршировані

1537 0

Ми у соцмережах:

Ті ж самі яйця, тільки фаршировані

Чудовий спосіб урізноманітнити закуски — нафарширувати варені яйця. Готувати їх просто і швидко, а рецептів та варіацій начинок надзвичайно багато.

Перш ніж приступити до фарширування, потрібно правильно зварити яйця, щоб їх можна було легко очистити і отримати гарні, не пошкоджені білкові «формочки». Для цього потрібно зварити яйця на круто, на сильному вогні, не накриваючи кришкою, 8–10 хвилин. Рекомендовано при варінні у воду додати дрібку соди, а після готовності залити їх холодною водою на хвилин 5 — так вони легше чиститимуться.

З авокадо та рибою

Інгредієнти: яйця — 4 шт., авокадо — 1 шт., риба червона (солена) — 150 г, цибуля (бажано фіолетова) — 1 шт., соус тартар — 2 ст. л., гірчиця американська — 1 ч. л.

Приготування. Обережно почистіть зварені на круто яйця, розділіть кожне на дві половини, вийміть жовтки. Візьміть м’який авокадо, почистіть та розімніть виделкою у тарілці. Наріжте цибулю та рибу дрібними шматочками, розімніть жовтки — додайте в тарілку до авокадо. Ретельно перемішайте всі продукти до однорідної маси з додаванням соусу та гірчиці. Наповніть кожну половинку яйця готовою начинкою, а зверху прикрасьте зеленню.

Візьміть пласке блюдо, покладіть на нього листя салату, а на нього фаршировані яйця.

З твердим сиром та часником

Інгредієнти: 8 яєць, 100 г твердого сиру, 3 ст. л. майонезу, 3 зубки часнику, пучок петрушки, перець, сіль — за смаком.

Приготування. Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Розтерти жовтки, петрушку дрібно порізати, а сир натерти на дрібній тертці. З’єднати ці інгредієнти, заправити майонезом. Поперчити і посолити начинку. Нафарширувати яйця.

З кальмарами та зеленим горошком

Інгредієнти: 5 яєць, 100 г кальмарів, 70 г зеленого консервованого горошку, 1 цибулина, 2 ст. л. майонезу, кріп і петрушка.

Приготування. Кальмари відварити, дрібно порізати. Цибулю і зелень також дрібно порізати. Додати майонез, сіль, перець, все змішати. Нафарширувати сумішшю попередньо зварені яйця.

З печерицями і помідорами

Інгредієнти: 5 яєць, 300 г печериць, 5 помідорів, 3 цибулини, 3 ст. л. олії, майонез, зелень, перець, сіль до смаку.

Приготування. Із зварених і очищених яєць зрізати верхівки, вийняти жовтки. Гриби помити, почистити, порізати дрібно шматочками і смажити на вершковому маслі приблизно 10 хвилин. Розім’яті жовтки змішати з печерицями. Білки наповнити фаршем, зверху на кожну половинку яйця покласти половинку помідора розрізом вниз.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також