Тимчасова слідча комісія ВР навідалася в Клевань

1092 0

Ми у соцмережах:

Тимчасова слідча комісія ВР навідалася в Клевань

Сьогодні, 24 травня, на Рівненщину приїхала Тимчасова слідча комісія Верховної ради України з питань розслідування випадків та причин порушення прав дитини під час здійснення децентралізації повноважень з питань охорони дитинства, реформування системи закладів інституційного догляду та виховання, реалізації права дитини на сімейне виховання та усиновлення, розвитку (модернізації) соціальних послуг.

 Очільник комісії народний депутат Павло Сушко, народні депутати Юрій Павленко та Дмитро Соломчук, а також представники інших фракцій відвідали начальні заклади в Клевані.

Зокрема, вивчили ситуацію у Клеванській спеціальній школі №1 та Клевінській санаторній школі. В цих закладах навчаються діти з особливими освітніми потребами. Проте через Постанову Кабміну №586 батьками таких дітей почали відмовляти в наданні можливості лишати їх на ніч при навчальних закладах.

Також існує проблема скорочення медичної частини і відповідно працівників вище згаданих шкіл через реформи, які проводить Міністерство соціальної політики.

Нардепи зустрілися і поспілкувалися з колективом та батьками дітей, які тут навчаються. Пообіцяли захистити їхні права на найвищому рівні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також