Тимчасово не буде газу у Здолбунові та у Загорощі

1163 0

Ми у соцмережах:

 Тимчасово не буде газу у Здолбунові та у Загорощі

22 липня із 9.00 до 19.00 працівники Здолбунівського відділення АТ «Рівнегаз» проводитимуть ремонтні роботи на газопроводі середнього тиску.

Буде тимчасово припинено газопостачання в м.Здолбунів по вулицях: Міцкевича, Гончара, Садова, Коцюбинського, Гоголя, Н.Левицького, Ольжича, Толстого, Чубинського, Церковна, Максися та с.Загороща Рівненського району. Загалом майже 900 споживачів природного газу. Відновлення газопостачання буде здійснено відразу після завершення робіт.

Начальниця управління зовнішних комунікацій Світлана Сабанюк повідомила: 

- Просимо споживачів природного газу на період виконання робіт перекрити газові крани на газових приладах та на опусках перед ними. Перед включенням газових приладів необхідно не менше ніж на 10 хв. провітрити приміщення, а при користуванні ними повинна бути відкрита кватирка.  При появі в приміщенні запаху газу слід негайно припинити користування газовими приладами, перекрити крани на приладах, відчинити вікна і кватирки для провітрювання приміщення, викликати аварійну службу за телефоном 104, не запалювати вогню, не курити, не вмикати і не вимикати електроосвітлення і електроприлади. Нагадуємо: для безперебійного газопостачання своєчасно розраховуйтеся за послуги розподілу та спожитий природний газ. Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння.

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також