Тимошенко переможе завдяки економічній програмі — Крулько

1900 0

Ми у соцмережах:

Тимошенко переможе завдяки економічній програмі — Крулько

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко є беззаперечним лідером передвиборчих рейтингів, оскільки вона стала єдиним політиком, який запропонував ефективну програму розвитку економіки, викладену в стратегічному документі "Новий економічний курс", заявив заступник голови партії Іван Крулько в ефірі телеканалу "112 Україна".

«Для того, щоб бути успішною, Україні потрібне зростання ВВП. І не таке, як прогнозує МВФ, – 2,7% на наступний рік, а близько 10%. Необхідно ефективно управляти зовнішнім боргом, адже чинна угода запрограмувала нашу економіку на неуспіх, – заявив Іван Крулько. - Виборці усвідомлюють, що Тимошенко пропонує дієву стратегію, направлену на стрімкий розвиток економіки та підняття рівня життя людей. Зокрема, в планах перехід від сировинної моделі економіки до інноваційної, створення сприятливого інвестиційного клімату, боротьба із корупцією, деофшоризація, деолігархізація, ефективне держуправління та багато інших кроків, необхідних для успішного розвитку держави».

"За прем’єрства Тимошенко підняли вивізне мито на насіння соняшнику і створили сприятливі умови для переробки соняшнику та експорту готової продукції. І в такий спосіб з найбільшого експортера насіння соняшнику Україна перетворилась у експортера олії №1 у світі. А це додана вартість та нові робочі місця", – навів політик приклад.

Нагадаємо, за даними останнього дослідження соціологічної групи "Рейтинг", лідер партії "Батьківщина" Тимошенко залишається беззаперечним лідером майбутніх президентських перегонів в усіх областях України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також