Тисячі водіїв на Рівненщині ігнорують ремені безпеки

999 0

Ми у соцмережах:

Тисячі водіїв на Рівненщині ігнорують ремені безпеки

Понад 3000 водіїв за порушення правил користування ременями безпеки патрульні притягнули до відповідальності на Рівненщині.

А ви знали, що пристебнутий ремінь безпеки зменшує ризик загибелі водія під час лобового зіткнення у 2,3 раза? А під час перекидання авто — аж у 5 разів?

Обнадійлива статистика, чи не так? Проте чомусь, навіть зважаючи на неї, деякі водії продовжують свідомо порушувати ПДР та наражати на небезпеку своє життя і здоров’я.

З початку року патрульні притягнули до відповідальності 3209 водіїв за ч. 5 статті 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП. Штраф за це правопорушення становить 510 гривень. Однак він — ніщо у порівнянні з наслідками, які несе безвідповідальне ставлення до власної безпеки.

- Тож пам’ятайте, що, сідаючи за кермо, ви зобов'язані користуватися засобами пасивної безпеки — підголовниками та ременями, якщо такими обладнаний автомобіль. Також не забувайте нагадувати про це своїм пасажирам, - радять водіям патрульні поліцейські Рівненщини. - Нехай кожна ваша поїздка буде безпечною! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також