Титул «Міс світу-2011» одержала красуня з Венесуели, котра мало не стала черницею

1622 0

Ми у соцмережах:

Титул «Міс світу-2011» одержала красуня з Венесуели, котра мало не стала черницею

Венесуела радіє: чергова її представниця перемогла на міжнародному конкурсі краси «Міс світу», обійшовши 112 красунь з інших країн. 22-річна Івіан Саркос зробила ще один вагомий внесок у скарбничку міжнародних досягнень венесуелок на конкурсах краси.

Завдяки її перемозі Венесуела стала єдиною країною планети, представниці якої шість разів вигравали конкурс «Міс Всесвіт» і стільки ж разів — конкурс «Міс світу». Відразу після оголошення імені переможниці на конкурсі, що проходив цього року в Лондоні, у столиці Венесуели — Каракасі — залунали захоплені крики і в небі над столицею почали вибухати заготовлені заздалегідь петарди.

 
Каракас наповнився звуками автомобільних клаксонів, а коментатори на місцевих телеканалах заходилися поздоровляти співгромадян з черговим досягненням південноамериканської країни на міжнародному конкурсі красунь. В усіх коментарях відзначається, що незважаючи на молодість, Івіан Саркос пережила багато страждань і добилася престижної перемоги завдяки не тільки своїм зовнішнім даним, але й заповзятій праці. Справа в тому, що дівчина з венесуельської глибинки — наймолодша дитина з багатодітної родини. Разом зі своїми 12 братами і сестрами у 8-річному віці вона залишилася круглою сиротою в результаті двох нещасних випадків з різницею в кілька місяців. Івіан виховувалася в дитячому притулку жіночого монастиря і навіть одержала пропозицію стати черницею, однак після довгих роздумів відмовилася від того, щоб на все життя закрити себе в монастирських стінах. Вона навчалася і працювала, потім завдяки щасливому випадку потрапила на відбір учасниць конкурсу «Міс Венесуела-2010» і посіла на ньому друге місце, що й дозволило їй відправитися на конкурс «Міс світу».
 
Однак перш ніж вирушити до Лондона, Івіан Саркос закінчила курси медсестер і почала робити добрі справи: допомагати індійським дітям у штаті Амасонас, відвідувати дитячі притулки і лікарні Каракаса. Слідом за цим вона створила благодійний фонд із красномовною назвою «Краса на службі людей», покликаний допомагати найбіднішим венесуельцям.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також