Топ-5 переваг купівлі нерухомості за кордоном

357 0

Ми у соцмережах:

Топ-5 переваг купівлі нерухомості за кордоном

Багато людей плекають мрію про володіння іноземною нерухомістю - це зручно для туризму, вигідно у плані інвестицій, та й просто може бути дорогою забаганкою. У туристично розвинених країнах відчувається приплив покупців на ринок нерухомості, іноді під впливом цього змінюється законодавство - щоб іноземцям було зручніше купувати. Наприклад, у Таїланді ще в 1979 році прийняли закони про іноземну власність, що призвело до напливу іноземних інвесторів, і через кілька місяців країна почала переживати свій перший бум продажу нерухомості.

Сучасний тренд - купувати житло у Чорногорії, країні з різноманіттям історичних і природних пам’яток, першокласними пляжами та демократичними цінами. Купити квартиру у цій країні можна на сайті чорногорського забудовника та агентства нерухомості - Status-M. Ви здивуєтеся, та у Чорногорії можна купити квартиру в тих же цінових рамках, що й в Україні! Розповідаємо про 5 переваг такої купівлі.

1. Можливість інвестицій

Будь-яка купівля нерухомості - це завжди інвестиції в майбутнє. Однак придбати житло у популярній туристичній країні, навіть на маленькому курорті, - це довготривалий вклад, ціна якого зросте з часом. Для тих, хто шукає інвестиційних можливостей, квартира чи будинок за кордоном - вигідне рішення.

Можливість інвестицій

2. Місце для відпочинку цілорічно

Квартира у Чорногорії чи іншій курортній країні дозволить вибратися на відпочинок у будь-яку пору року, коли захочеться. Не знадобляться жодні бронювання готелів, підбір туроператорів - залишається лише скласти валізи і вирушити відпочивати. Для багатьох людей важлива наявність місця, яке дозволить втекти від суєти. Завжди можна придбати житло у країні з меншою вартістю життя та цікавими туристичними місцями, які можна відвідувати під час кожної нової подорожі.

3. Додатковий дохід

Здача в оренду житла за кордоном дозволить отримати додаткове джерело доходу, яке не залежатиме від економічної стабільності вдома. Придбавши квартиру чи будинок біля моря або в місті з популярними туристичними пам’ятками, можна непогано заробляти на оренді, а в дати, коли туристів не буде, відпочивати там сім’єю.

Додатковий дохід

4. Урізноманітнення культурного досвіду

Пожити деякий час в іншій країні буде корисно для кожного, хто хоче вивчити іншу мову, збагатитися культурно, отримати новий досвід. Це можливість спілкування з новими людьми та принесення у своє повсякдення вдома нових традицій.

5. Виїзд за кордон після виходу на пенсію

Купівля житла за кордоном дозволить в будь-який момент змінити країну проживання. Багато людей користуються цим, щоб переїхати після виходу на пенсію. Можна обрати країну з кліматом, корисним для здоров’я, можливостями для цікавого дозвілля та низькою вартістю життя.

Виїзд за кордон після виходу на пенсію

Купувати нерухомість за кордоном - розумний крок, однак слід бути готовими до роботи. Не слід розраховувати, що зможете сидіти і чекати, доки ваша власність зросте у вартості - пам’ятайте, інвестиції в нерухомість вимагають активного та постійного управління!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також