ТОП-3 новобудови для родини від Інтергал-Буд по версії VN.COM.UA

568 0

Ми у соцмережах:

ЖК Славутич 2.0

Нерухомість для молодої сім’ї, насамперед, має бути зручною для батьків. Від їхнього щастя буде залежати спокій у родині. Грамотне розташування будинку та прилегла інфраструктура дає змогу заощадити час. А наявність поруч зручної транспортної розв'язки дозволить швидко дістатися не тільки до роботи, але й розваг. Команда наших аналітиків проаналізувала столичні проекти та вибрала для родини варіанти від Інтергал-Буд.

Будинок розташований у Дарницькому районі та перебуває поруч із величезною зеленою зоною, підземкою та декількома зупинками громадського транспорту. Масштабна забудова включає власний торговий центр, медичну установу, декілька кафе та ресторанів. Поруч із нерухомістю з'являться дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, прогулянкові алеї. Для автомобілістів підготують підземний паркінг і наземну охоронювану стоянку. Проект включає квартири із цегли, які утеплені натуральними матеріалами та підключені до міських комунікацій.

ЖК Старт

Варіант сподобається тим, хто віддає перевагу активному відпочинку. Поруч з об'єктом перебуває обладнаний спортивний стадіон із біговими доріжками, а також зелена зона із прогулянковими алеями. До жвавої вулиці всього 5 хвилин ходьби, а до метро можна дістатися за 10 хвилин. Проект перебуває в центральній частині Києва та оточений корисною соціальною, а також торговельною інфраструктурою. Не всі новобудови України можуть похизуватися таким вдалим місцерозташуванням.

ЖК Symbol

Нерухомість перебуває поруч із зеленою гілкою метро та відкриває доступ до соціальних об'єктів для молодих батьків. Поблизу працюють садки та школи з високим рейтингом, є майданчики для відпочинку та спортивної активності. Житло представлене недорогими варіантами з однією, двома та трьома кімнатами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також