ТОП-7 причин купити PlayStation 5

2749 0

Ми у соцмережах:

ТОП-7 причин купити PlayStation 5

Sony PlayStation давно стала легендарною консоллю, яка по праву вважається найкращою багатьма геймерами по всьому світу. З випуском приставки п'ятого покоління саме вона стала найбільш бажаним девайсом для більшості фанатів відеоігор. Якщо ви все ще думаєте над тим, чи варто купити Сони Плейстейшен 5, ми назвемо вам кілька причин для покупки, незважаючи на досить високу вартість апарату.

Чому варто купити Плейстейшен 5?

Для багатьох геймерів актуальним вважається не так питання приводу для замовлення консолі, як місця покупки. Ми радимо звернути увагу на інтернет-магазин Retromagaz, де ви знайдете не лише оригінальні приставки світових брендів, а й широкий вибір ігор та аксесуарів до них. Що стосується причин для покупки PlayStation 5, варто виділити 7 основних моментів:

  1. Ексклюзивні ігри – саме ексклюзивні іграшки приваблюють багатьох геймерів, які хочуть отримати незвичайний продукт.
  2. Підтримка ігор «старих» поколінь Плейстейшен – так, виробники пообіцяли перенести більшість бестселерів із PlayStation 4.
  3. Оновлений геймпад Dualsense – покращений контролер по праву вважається гордістю розробників консолі, вібрація у новому джойстику проходить не локально, а по всій поверхні.
  4. Висока швидкість завантаження – ігри на новій консолі завантажуються набагато швидше, що забезпечується покращеним твердотільним накопичувачем SSD, який вдвічі випереджає за швидкістю накопичувач Xbox.
  5. Технологія Temtest 3D AudioTech – нова аудіо-технологія працює з ефектом 3D, обробляючи кілька сотень звукових сигналів.
  6. Спрощений інтерфейс – поки конкуренти роблять керування консоллю складніше, розробники софту для PlayStation 5 значно спростили інтерфейс приставки, зробивши його інтуїтивно зрозумілим.
  7. Мінімальний рівень шуму – четверта «прошка» настільки сильно гуділа, що деяким геймерам доводилося використовувати навушники, з новим пристроєм проблема практично зведена нанівець.

Також варто відзначити широкі можливості для апгрейду PlayStation 5. І це лише початок, адже ми все ще не знаємо всіх задумів розробників, які порадують користувачів аксесуарами та іншими продуктами для консолі.

Висновок

Незважаючи на всю легендарність PlayStation 4, її вік добіг свого кінця, на авансцену вийшло п'яте покоління консолі, яке пропонує геймерам нові можливості!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також