Торгівля криптовалютою — тренд сучасності

645 0

Ми у соцмережах:

Торгівля криптовалютою — тренд сучасності

В умовах загальної диджиталізації більшості процесів по всьому світу цілком закономірною була поява цифрових грошей. Вони стали не лише цікавою альтернативою фіатним грошам як платіжний засіб. Сьогодні такі валюти дедалі частіше використовуються як фінансовий інструмент — актив, за допомогою якого можна покращити своє фінансове становище, отримувати на постійній основі прибуток. Щоб організувати такий пасивний заробіток, необхідно розібратися у нюансах різних технік трейдингу та вибрати надійний криптообмінник Київ. Саме через такі послуги зручніше і найшвидше можна за необхідності здійснювати конвертацію різних видів валют, отримуючи прибуток внаслідок різниці в курсі. Щоб вибрати найкращий криптовалютний обмінник, необхідно переконатися, що компанія пропонує адекватні умови для такої діяльності.

Фінансова основа

Через те, що основна мета заняття трейдингом — це отримання прибутку, цілком логічно спочатку вивчити умови, на яких може здійснюватися конвертація валют через той чи інший сервіс. Наприклад, скільки буде супутніх витрат, якщо потрібно купити usdt Львів, перевести бтс в ефір або продати солану.

Щоб рішення було прийнято виважено та забезпечувало максимальну вигоду, необхідно в комплексі розглядати такі умови:

  • валютний курс з обраної пари;
  • розмір комісії компанії за послуги.

Сюди ж можна віднести й ліміти, тобто певні обмеження за сумою за одну транзакцію або загалом за грошовим обігом за певний період.

Варто зазначити, що сьогодні вже не всі компанії виділяють комісію окремою позицією. Тобто прибуток компанії може бути автономно закладено в загальний валютний курс, при цьому користувач бачить лише суму витрат та суму грошей, яку буде зараховано на рахунок в іншій валюті після конвертації. Це дозволяє спростити усі розрахунки. Однак для повного розуміння картини краще перевірити умови через онлайн-калькулятор і на сервісах з такими умовами, і на платформах, де курс відрізнятиметься, але окремо стягуватиметься комісія.

Ліміти мають значення для тих, хто має досить пристойний стартовий капітал або вже має певний досвід у трейдингу, і фахівець перебуває у пошуку нових, вигідніших робочих інструментів. Якщо планується оперувати серйозними грошовими сумами, необхідно дізнатися інформацію про ліміти безпосередньо на сайті на відповідній сторінці або звернутися до служби підтримки.

Послуги обмінника — виключаємо шахрайство

Хороший обмінник криптовалюти — той, у якому заявлено максимальну кількість валютних пар. Однак тут є один нюанс. Важливо, щоб цей перелік було підтверджено відповідним фінансовим забезпеченням. Тобто, простіше кажучи, компанія має мати солідні резерви грошей у запасі по кожному виду валют, щоб забезпечити користувачам системи моментальну обробку заявок на обмін. В іншому випадку сам перелік, навіть найбільший, не матиме жодної практичної цінності для трейдера, адже за відсутності грошей на рахунках компанії транзакцію провести не вдасться. І добре, якщо в цьому випадку просто буде на стартовому етапі відмовлено, а не списано гроші з рахунку користувача з подальшим очікуванням заповнення балансу компанії за валютою у відповідь для зарахування на рахунок користувача.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також