Торговий центр на Боярці: як здобути прихильність сусідів

1602 1

Ми у соцмережах:

Торговий центр на Боярці: як здобути прихильність сусідів

Мешканці багатоповерхівки на вулиці Дубенській, 44 у Рівному обурилися, що нічого не знають про реконструкцію ринку, який поруч. Підприємиця Людмила Самсон хоче перетворити базар на торговий центр, але діалог з ОСББ поки не надто виходить. Тому міська рада уже призначила громадські слухання.

Володимир Хомко, міський голова:

Без дозволу мешканців біля їхнього будинку ніхто нічого будувати не буде. Однак у цій історії може усе повернутися по-різному. Зараз люди проти. Пам’ятаю, як колись Юрій Торгун будував на вулиці Теліги. Спочатку мешканці були проти, а потім усі в один голос стали за. Тому потрібно працювати з людьми. Міська влада у цей процес втручатися не буде.

Хомич Олена, голова ОСББ:

Нас бентежить, що ринок можуть розбудувати як у ширину, так й у висоту. Згідно з проектом, на місці, де має бути побудована стоянка, в землі знаходиться теплотраса. Машини на стоянку заїжджатимуть зі сторони проїзду до наших будинків. Цей проїзд і прохід у нас один, він дуже вузький. Якщо побільшає автомобілів, то ми не зможемо там ходити. Уже зараз, коли функціонує ринок, то авто, що приїжджають до нього, зупиняються посеред дороги. Мешканцям будинків уже важко добратися до зупинки громадського транспорту.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також