ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» пропонує разом з газом купувати й електроенергію

1299 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

До уваги представників малого та середнього бізнесу Рівненщини і не тільки. Відтепер електроенергію можна купувати в ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». З червня 2020 року організація отримала ліцензію на продаж електроенергії, провела кампанію з формування клієнтської бази перших споживачів, а нині запрошує нових юридичних та фізичних осіб-підприємців до співпраці.

1 липня 2019 року в Україні стартував ринок електричної енергії, метою якого є створення конкурентних механізмів функціонування ринку електроенергії, вільний вибір постачальників електричної енергії. Споживачі послуг отримали можливість без будь-яких штрафних санкцій обирати електропостачальників. Правові, економічні та організаційні засади функціонування ринку електричної енергії обумовлені в Законі України «Про ринок електричної енергії»
“Кожному клієнту ми пропонуємо персонального менеджера як по газу, так і по електроенергії, оскільки розрахункова ціна у кожного споживача своя, та й варіанти оплати можуть бути різними, – розповідає начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Іван Попович. – Це економить час і зручно, коли один фахівець забезпечує належний сервіс».
Нагадаємо, що ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» вже шостий рік в регіоні є постачальником газу для фізичних та юридичних осіб, релігійних організацій. Клієнтська база організації сягає понад 267 тисяч споживачів. Підприємство має зручний та комфортний сервіс обслуговування, що є передумовою для розширення споживацької аудиторії. Сподіваємось, що це стане перевагою й для нових клієнтів, які захочуть купувати електроенергію в ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».
Детальніше про умови придбання електроенергії можна прочитати на сайті організації за посиланням: https://rvgaszbut.104.ua/ua/electricity/id/umovi-postachannja-elektroenergiji-38834 
Для укладання договору та обговорення умов співпраці з ТОВ “РІВНЕГАЗ ЗБУТ” споживачам необхідно зв’язатися з відділом продажів юридичним особам за телефонами: +38 (067) 230-31-15 (м. Рівне, вул. Грушевського академіка, 24).
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також