ТОВ «Свиспан Лімітед» допомагає школам підготуватись до нового навчального року

763 0

Ми у соцмережах:

ТОВ «Свиспан Лімітед» допомагає школам підготуватись до нового навчального року

Успішна компанія має працювати на користь суспільству. Таке правило давно для себе встановило деревообробне підприємство “Свиспан Лімітед”.

Так, протягом 18 років роботи у Костополі компанія веде активну соціальну діяльність, спрямовану на підтримку громади міста: дитячі благодійні акції, ремонт шкіл, дитсадків, допомога лікарням, храмам, малозабезпеченим громадянам, підтримка наших військовослужбовців у зоні ООС, розвиток спорту і підтримка талановитої молоді Костопільщини.

Цьогоріч компанія відгукнулася на всі запити і надала допомогу для ремонту навчальних закладів району:

• Костопільській НВК “ЗОШ І ст. - гімназія ім. Т.Г. Шевченка” надали ламіновані плити для виготовлення нових меблів у клас англійської мови

• Костопільській ЗОШ №3 виділили матеріали на ремонт підлоги у класах навчального закладу

• Костопільському інклюзивно-ресурсному центру було надано матеріали для виготовлення меблів у закладі

• Маломидській ЗОШ було надано фінансову та матеріальну допомогу для виготовлення парт і закупівлю стільців у шкільні класи

• Іваницькій ЗОШ І-ІІ ст. надали матеріали для ремонту даху школи.

- Наші діти мають зустріти новий навчальний рік у чистих відремонтованих класах за хорошими партами та з новими меблями. І, звичайно, ми не стоїмо осторонь, коли є можливість допомогти покращити умови для наших дітей отримувати якісну освіту, - розповідає директор ТОВ “Свиспан Лімітед” Юлія Федишин і запевняє, що така соціальна діяльність буде пріоритетною для ТОВ “Свиспан Лімітед” і протягом всього навчального року.

Колектив вчителів і батьки щиро дякують підприємству за надану допомогу та сподіваються, що новий навчальний рік учні проведуть цікаво та пізнавально у стінах рідної школи!

Олександр Никончук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також