ТОВ «Свиспан Лімітед» провело благодійну акцію до Дня святого Миколая

1265 0

Ми у соцмережах:

ТОВ «Свиспан Лімітед» провело благодійну акцію до Дня святого Миколая

19 грудня – найулюбленіше свято всієї української малечі, а ще це особлива пора для працівників костопільського деревообробного підприємства “Свиспан Лімітед”. Адже цього дня вони перетворюються на помічників Святого Миколая та поспішають рознести такі очікувані подарунки дітлахам.

Цьогоріч компанія приготувала близько 2000 солодких гостинців для дітей міст Костополя та Надвірної (Івано-Франківська область). Це діти-сироти, напівсироти, діти, які позбавлені батьківської уваги, діти з інвалідністю та малеча, яка через хворобу чи складні життєві обставини потребує особливої уваги та опіки.



Зранку подарунки від благодійників отримали діти, що завітали на святкову літургію у собор Святих апостолів Петра і Павла. Настоятель собору отець Володимир розповів, що цей день покликаний вшанувати пам’ять великого благодійника та покровителя усіх дітей - святого Миколая, а також звернути увагу громадськості на важливість доброчинності.



Яскраве “Свято ялинки” пролунало у центрі міста дитячими розвагами та колядками. Сюди завітали дитячі творчі колективи міського клубу, Будинку школярів та юнацтва, дитячої школи мистецтв, а також вихованці міських шкіл і дитсадків.


З іграшками та солодощами навідалися працівники ТОВ “Свиспан Лімітед” до наймолодших пацієнтів Костопільської районної лікарні. Кажуть, отримали більше, аніж віддали — бо радість дітлахів безцінна.


Відвідали помічники Миколая і Костопільську спеціальну школу-інтернат, де їх зустріли радісні обличчя вихованців закладу. Вони підготували чудовий концерт з казковими героями про силу доброти та любові, а по закінченні заходу Миколай разом з помічниками роздав діткам такі бажані гостинці. 


З особливим нетерпінням чекали помічників святого Миколая у Центрі соціально-психологічної підтримки для дітей та молоді з інвалідністю ГО “Сонячний промінь”. Цим закладом підприємство опікується від першого дня його створення. Дітлахи підготували яскравий концерт та показували свою майстерність у співах, танцях, грі на інструментах. Усі вихованці отримали солодкі гостинці, а тепла атмосфера залишила приємні враження у серцях не лише дітей, але й дорослих.



Надовго збережуть у своїй пам’яті незабутні враження від зустрічі зі святим Миколаєм діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, батьки яких загинули в антитерористичній операції. Служба у справах дітей Костопільської райдержадміністрації організувала їм казкове дійство на природі у засніженому Музеї лісу. Тут діток привітали зі святом голова райдержадміністрації Олександр Середа та директор ДП “Костопільське лісове господарство”, а представники підприємства “Свиспан Лімітед” разом зі святим Миколаєм та чарівною феєю у святковій резиденції Чудотворця роздали дітям солодкі подарунки.

Директор підприємства Юлія Федишин розповіла, що основна мета акції – подарувати дітям увагу, тепло та віру в чудеса:

- Дякуємо всім дітлахам та керівникам закладів, де ми сьогодні побували. Дякуємо за ваше тепло та море позитиву. Вітаємо усіх з Днем святого Миколая! Вірте у чудеса, самі творіть чудеса, робіть добрі справи для навколишніх і нехай у вас все вдається!

Олександр НИКОНЧУК.

Фото - автора

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також