TPG прокоментував, чому скасував рейси з Рівного та що робити пасажирам, які вже купили путівки

5867 1

Ми у соцмережах:

TPG прокоментував, чому скасував рейси з Рівного та що робити пасажирам, які вже купили путівки

Цієї п’ятниці, 15 червня, буде останній чартерний рейс туроператора TPG з рівненського летовища до турецької Анталії. Обуреним туристам, які вже встигли придбати путівки, пропонують або забрати гроші, або їхати до столиці чи Львова.

Детально коментувати ситуацію у TPG не хочуть, обмежуються лише фразою «це пов’язано з оптимізацією авіапрограм». Директор рівненського аеропорту пов’язує відмову туроператора від регіонального рейсу браком літаків в Україні.

Хоча місяць тому представники компанії, зібравши журналістів та турагентів Рівного, запевняли, що зроблять все, аби не допустити повторення ситуації попередніх двох років, коли туристичні програми з Рівного закривали значно раніше запланованого.

TPG возив туристів з Рівного вівторками та п’ятницями. Деякі пасажири вже встигли придбати путівки навіть на вересень. Серед тих, кому не пощастить вилетіти з Рівного, розповідають, і голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та депутат облради Валентин Королюк.

Туристам пропонують або виліт зі Львова з забезпеченням трансферу з Рівного, або виліт з Києва і компенсацію за проїзд до столиці, або повернення вартості путівки, якщо відпочивальники від туру відмовляються.

Нагадаємо, що з Рівного до Анталії ще літають туристичні чартерні рейси туроператора JoinUp. Більшість туристів - білоруси.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також