Традиційні корейські компоненти та сучасні технології — секрет популярності Beauty of Joseon

463 0

Ми у соцмережах:

Традиційні корейські компоненти та сучасні технології — секрет популярності Beauty of Joseon

У світі догляду та краси постійно з’являється щось нове та захопливе. Один із брендів, який останнім часом набирає популярності, — Beauty of Joseon. У статті ми розглянемо історію та філософію бренду, виокремимо деякі з найпопулярніших продуктів і з’ясуємо, за що його люблять у б’юті-галузі. Незалежно від того, професіонал ви в догляді чи новачок, у Beauty of Joseon знайдеться, що вам запропонувати!

Історія бренду

За часів корейської династії Чосон (1392–1897) надмірно яскравий зовнішній вигляд вважався непристойним та ознакою нижчого класу. Унаслідок цього жінки зі знатних родин наносили мінімум макіяжу та більше концентрувалися на створенні чистої, здорової та сяйнистої шкіри.

У той самий період корейська жінка-науковець Лі Бінхегак написала книгу «Gyuhap Chongseo» (1809), також відому як «Енциклопедія династії Чосон». Це була збірка порад для знатних жінок. Крім різних методів ведення домашнього господарства, ця 200-річна книжка також описує процедури очищення та догляду за шкірою і волоссям.

Засновниця Beauty of Joseon Сумін Лі переосмислила незмінну силу природи та традиційні корейські методи догляду в сучасному ключі. Ґрунтуючись на книзі «Gyuhap Chongseo», що охоплює мудрість життя Чосон і ритуали краси того часу, вона почала створювати косметику шляхом об’єднання ханбана (традиційної корейської трав’яної медицини) та ефективних перевірених компонентів для оздоровлення та омолодження шкіри.

У чому особливість бренду

Використання натуральних компонентів. Концепція Beauty of Joseon полягає у створенні засобів для догляду за шкірою, які діють водночас ефективно та м’яко. Мета бренду — поліпшити здоров’я шкіри та забезпечити омолодження за допомогою натуральних високоякісних компонентів. Завдяки використанню лише найкращої сировини компанія змогла завоювати довіру в б’юті-індустрії та задовольнити потреби багатьох у пошуку безпечних і дієвих продуктів для своєї шкіри.

Традиційні корейські ритуали краси. Однією із сильних сторін Beauty of Joseon є орієнтація на традиційні корейські ритуали. Бренд черпає натхнення з перевірених часом косметичних практик династії Чосон, у яких використовували натуральні трав’яні компоненти для поліпшення здоров’я шкіри та досягнення чистого осяйного тону обличчя. Спираючись на описані в літописі ритуали під час створення косметики, Beauty of Joseon пропонує унікальний підхід до догляду за шкірою.

Доступність. Продукти бренду хвалять за здатність покращувати текстуру шкіри, зменшувати прояв тонких ліній і зморщок, забезпечувати сяйнистий, молодий вигляд обличчя. І це поєднано з демократичними цінами. На сайті https://eva.ua/ua/brnd-238421/ ви можете легко підібрати відповідний догляд, скористатися спеціальними знижками й оцінити ефективність Beauty of Joseon!

Топ-5 продуктів Beauty of Joseon

  • Очищувальна гідрофільна олія з женьшенем Ginseng. Збагачений живильними компонентами, такими як женьшень і оливкова олія, засіб делікатно розчиняє макіяж, забруднення та надлишковий себум. Олія має легку консистенцію, залишає шкіру чистою, шовковистою та зволоженою. Формула не містить парабенів, сульфатів, фталатів та інших сумнівних речовин, підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої.

  • Освіжна глиняна маска з червоною квасолею Red Bean Refreshing Pore. Якщо ви шукаєте продукт для боротьби з широкими порами, спробуйте цю очищувальну маску! Вона ефективно доглядає за шкірою і регулює вироблення себуму. Збагачений каоліном, екстрактом червоної квасолі та антиоксидантами, засіб дбайливо очищає, нормалізує гідроліпідний баланс, робить широкі пори менш помітними, надає чистоти та гладкості. Це чудовий вибір для комбінованої та схильної до жирності шкіри.
  • Сироватка для рівного тону та осяйності Glow Deep. Цей потужний освітлювальний засіб — бестселер бренду та найкраще рішення для тих, хто хоче позбутися гіперпігментації. Створена на основі рисової води та арбутину, сироватка глибоко зволожує, покращує текстуру шкіри, надає здорового сяяння. Завдяки легкій консистенції вона швидко всотується. Шкіра стає м’якою, еластичною та оновленою.

  • Зволожувальний крем Dynasty. Підтримка рівня вологи завжди була та залишається головним принципом корейського догляду. Крем містить традиційні корейські компоненти, такі як рисова вода та женьшень, які активно заспокоюють і зволожують шкіру. Продукт має щільну консистенцію, чудово підходить для сухої та чутливої шкіри, робить її сяйнистою та пружною.
  • Сонцезахисний матувальний стік Mugwort Camelia, SPF 50+ PA++++. Ще один бестселер бренду, якісний захисний догляд для комбінованої та схильної до жирності шкіри. Екстракти полину та зеленого чаю в складі засобу живлять і заспокоюють шкіру. Діоксид кремнію контролює вироблення себуму, забезпечує матовий фініш і зменшує неестетичний блиск

Велику увагу бренд приділяє вдосконаленню кольору обличчя та допомагає шкірі стати (а не просто мати вигляд) здоровою. В асортименті доступні засоби, які активно борються з пігментними плямами та тьмяністю, темними колами під очима. Для тих, хто націлений на фундаментальне поліпшення своєї шкіри, Beauty of Joseon — ідеальне рішення!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також