Травмуються молоді: за добу на Рівненщині було три ДТП з мотоциклістами

525 0

Ми у соцмережах:

фото - поліція Рівненської області

Декому знадобилася допомога медиків.

Як розповіли в обласній поліції, одна з таких пригод сталася у селі Тучин, близько 16 години. 
 
- 19-річний місцевий житель, водій мотоцикла «Delta», наїхав на 14-річну велосипедистку, яка рухалась назустріч
Із місця події мотоцикліст втік, однак поліцейські оперативно його розшукали. Унаслідок ДТП травм зазнала велосипедистка та 17-річний пасажир мотоцикла: обох із переломами кісток обличчя госпіталізували, - кажуть правоохоронці.
 
Ще одна ДТП трапилася близько 20:30 на автодорозі у селищі Клевань. Там водій мотоцикла «Loncin», 16-річний житель Волині, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Dacia Logan». Кермувальника госпіталізували до лікарні із переломом ноги. Пасажира, 21-річного односельця, після надання допомоги відпустили.
 
А буквально за 10 хвилин потому,  близько 20:40, на автодорозі поблизу села Ремчиці Сарненського району в ДТП потрапила  водійка автомобіля «Audi A4» - 22-річна місцева жителька.
 
- Виконуючи маневр повороту ліворуч, вона не надала переваги в русі та допустила зіткнення із мотоциклом «Lifan» під керуванням 19-річного жителя села Цепцевичі. Мотоцикліста та пасажирку, 17-річну односельчанку із множинними переломами й забоями госпіталізували до лікарні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також