Тренди макіяжу літо-2021

647 0

Ми у соцмережах:

Тренди макіяжу літо-2021

Літо - пора яскравих фарб і сміливих експериментів. Але не варто забувати, що найбільш важливою складовою завершеного жіночого образу залишається бездоганний і ідеальний макіяж.

Тренди макіяжу літо-2021

Літо - пора яскравих фарб і сміливих експериментів. Але не варто забувати, що найбільш важливою складовою завершеного жіночого образу залишається бездоганний і ідеальний макіяж. З його допомогою можна висловити свій настрій і підкреслити відповідний імідж, романтичний або ділової, урочистий або повсякденний.

Тренди в макіяжі змінюються постійно, і сезон літо-2021 не став винятком. Що ж рекомендують провідні фахівці відомих світових брендів в цьому році? І які відтінки косметики на Шафі користуються підвищеним попитом у покупців, які відстежують останні модні тенденції?

Виразний акцент на очах

Сучасний спосіб життя накладає певний відбиток не тільки на стиль в одязі, а й на образ в цілому. І якщо вже доводиться носити маски, то очі потрібно зробити максимально виразними. Візажисти радять сміливо підкреслювати їх природну красу, віддаючи перевагу яскравим, незвичайним і насиченим сполученням кольорів і відтінків. Ось деякі рекомендації для трендового макіяжу:

♦ Класичні чорні стрілки. Абсолютна і стильна класика актуальна завжди, але в цьому сезоні у неї головна роль. Модницям доведеться запастися вугільно-чорними підводками й олівцями, якими так зручно промальовувати різні види стрілок - жирні і графічні, тонкі і подовжені.

♦ Висловити глибину і оксамитовість погляду допоможе улюблений багатьма смокі айс. У цьому сезоні замість звичного розтушовування темних тіней до скронь можна поекспериментувати з новими техніками. Щоб максимально підкреслити форму і колір очей, можна нанести тіні вздовж всієї верхньої повіки і навіть на область під бровою. Макіяж виходить глибоким і виразним.

♦ Підводки незвичайних кольорів, від яскраво червоного до сяючого білого. У цьому сезоні фахівці радять не обмежувати себе звичними рамками, а сміливо поєднувати різні колірні комбінації і текстури.

♦ Модні відтінки тіней: синій, рожевий, персиковий і оливковий. Від традиційного перфекціонізму можна відступити і не витримувати чітких ліній при нанесенні тіней. Навпаки, легка недбалість допоможе візуально освіжити обличчя.

Незвичайний колір губ

Яскраві, яскраво-червоні губи - це сміливий виклик і універсальний тренд. Актуальні всі відтінки червоного, від темного, кривавого вамп-бордо до яскравого. Головна особливість нанесення макіяжу губ - зневага чіткими лініями і контурами. Злегка розмазана, наче "з'їдена" помада, легкі і плавні переходи, омбре і градієнт виглядають незвично і дуже стильно.

Ще один головний тренд цього сезону - свіже, здорове і сяюче обличчя. Тому слід запастися якісними засобами догляду для шкірою в літній період, які у великому асортименті представлені на інтернет-ресурсі Шафа. І тоді для створення природного макіяжу, який буде виглядати чарівно і ніжно, знадобиться мінімум часу і коштів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також