Трендові моделі сумок 2024 року

361 0

Ми у соцмережах:

Трендові моделі сумок 2024 року

В поточному році дизайнери Bimba Y Lola, Stella McCartney, Wandler, Coperni та інших відомих брендів віддають перевагу оригінальності. Тому модні сумки жіночі дивують та вражають своїми формами й кольорами. Але нетривіальний зовнішній вигляд не заважає їм бути зручними та практичними.

Моделі у формі кола

Серед геометричних фігур для сумок найчастіше використовують форму прямокутника або трапеції. В поточному році виробники відійшли від дещо набридлого стереотипу та представили креативні моделі у вигляді кола.

В них вдало поєднується оригінальність та практичність. Тому що круглі сумки виглядають компактними лише зовні, а насправді вони доволі місткі. До того ж вироби великих розмірів не чіпляються кутами за різні предмети та не заважають в людному натовпі, наприклад у тісному громадському транспорті.

Оверсайз — сумка мрії

Жінці для комфорту потрібна тисяча речей, тому звичайних моделей малого та середнього розміру часто не вистачає. Тому дизайнери вирішили виконати жіночі побажання та ввели в моду вироби підвищеної місткості — мішкуваті та каркасні.

Завдяки незвичайній формі, оригінальному підбору текстур та декору вони підходять на щодень, але можуть стати й частиною ошатного образу. Особливо стильними виглядають великі сумки з фактурою шкіри рептилій. До речі, це також тренд сезону.

Тоут — поєднання елегантності та практичності

Цей фасон не є новинкою, тому що через свої властивості потрапляє в тренди із сезону в сезон. В поточному році до чітких ліній каркасної конструкції у формі прямокутника або трапеції додали широку палітру кольорів. Тому сумки-тоут стали трохи менш формальними — і тепер поєднуються з більшою кількістю видів одягу в різних стилях.

Практичні моделі, що раніше були частиною переважно ділового стилю, тепер легко вписуються в будь-який образ та додають йому елегантності.

Сумки незвичайної форми — простір для уяви

Багато брендів представили в нових колекціях моделі, які важко описати словами. Наприклад, Coperni завоював прихильність покупців стильною сумкою у формі серця. Попри свою нестандартну конструкцію, вона містка та зручна. Сумка цільнокроєна, тобто основна частина плавно переходить в ремінці, що зручно розташовуються на плечі.

Подібні моделі випускають у різних варіаціях:

  • овал з отвором для рук;
  • підкова;
  • будиночок.

Окрім конструкції, привертають увагу незвичайні матеріали. В асортименті ЦУМу є сумки з металевих кілець та пластин, соломки, хутра. З ними можна створювати оригінальні образи, що гарантовано привернуть увагу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також