Тренер «Вереса» прокоментував скандальне відео

1079 0

Ми у соцмережах:

Тренер «Вереса» прокоментував скандальне відео

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт прокоментував скандальне відео з роздягальні команди, на якому висловив невдоволення тим, що його гравці діяли недостатньо жорстко проти Артема Довбика.

- Висловлювання на адресу Довбика були після матчу в закритій роздягальні та адресувалися виключно моїм підопічним. Наголошую, що ці слова не були сказані до матчу або в перерві, тобто гравці не могли сприйняти їх, як заклик до протиправних дій проти суперника. Ці слова стосувалися невдалих дій моїх захисників.

Доступ до роздягальні має знімальна група проєкту «Трендець», що знімає серіал «Футболіст». Фрагменти моїх слів потрапили до сюжету. Оскільки «Верес» не цензурує та не вносить правки у роботу медіа, фрагменти розбору матчу стали публічними.

Наступного дня, як з’явилося в інтернеті відео «Футболіста», я зателефонував Артему. Поспілкувалися добре, як давні товариші. Порозумілися. Пояснив, що ні йому, ні будь-якому іншому гравцеві ніколи не бажав поганого, а тим більше жодного разу не налаштовував своїх гравців діяти брудно та жорстоко проти суперників. Напроти, з повагою ставлюся до професії футболіста, бо сам колись грав.

Побажав Артемові яскравої та результативної гри за «Дніпро-1» і збірну України. Нехай забиває якнайбільше. Довбик, своєю чергою, пообіцяв передати моїй доньці Софії футболку зі своїм ім’ям і номером. На цій позитивній ноті поклали слухавки.

Далі буду утримуватись від будь-яких емоційних висловлювань як публічно, так у командній зоні. Ми, представники футбольного світу, маємо поважати один одного. 

Sport.ua

Читатйте також: Наставник «Вереса» не контролював емоцій після поразки від «Дніпра-1» і лаявся 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також