Тренери нікому поблажок не давали

1551 0

Ми у соцмережах:

Тренери нікому поблажок не давали

БК “Рівне” провів спільне тренування зі своїми уболівальниками в центрі міста

Унікальна можливість потренуватися зі спортсменами-професіоналами випала всім тим, хто вранці відмовився поніжитися в ліжку, і не дивлячись на мінливу прохолодну погоду, прийшов на рівненський Майдан Незалежності. У баскетбольному клубі “Рівне” замість банального відкритого тренування для ЗМІ та своїх уболівальників, вирішили піти далі, і запросити всіх своїх прихильників безпосередньо долучитися до гравців команди та потренуватися разом. 

Ідея рівненських баскетболістів припала до душі і відомим в широких українських спортивних колах команді тренерів з фітнесу “Khomytskyi Pro”, на чолі з професійним спортсменом, дворазовми Чемпіоном Світу з бодібілдингу Men’s Physique IFBB, а зараз персональним тренером з фітнесу Андрієм Хомицьким. 

Андрій Хомицький, дипломований магістр з фітнесу та рекреації у 2012 та 2013 роках двічі ставав Чемпіоном Світу з бодіблідингу. Завершивши активну кар’єру професійного спортсмена, продовжив популяризувати спорт, фізкультуру та здоровий спосіб життя. Розробив власну програму підготовки та став персональним тренером з фітнесу. Він працює з багатьма відомими спортсменами професіоналами з різних видів спорту, а також з зірками шоу-бізнесу. Наприклад, Настя Каменських тримає своє тіло в формі, тільки завдяки своєму персональному тренеру Андрію Хомицькому. Разом з однодумцями створили та запустили бренд Khomytskyi Pro. Ідея – популяризувати здоровий спосіб життя. Команда тренерів проводить “Масові тренування” у різних місцях та містах. Дуже швидко наше місто та “Спільне тренування БК “Рівне” потрапило в офіційний план-календар “Масових тренувань” команди “Khomytskyi Pro”.

Ініціатива баскетболістів спровокувала справжній фурор в спортивних колах міста. До неї долучилися Волейбольний клуб “Регіна”, FIGHT CLUB LEAGUE CHAMPIONS (Бійцівський клуб ЛІГА ЧЕМПІОНІВ), співробітники оперативного відділу реагування на надзвичйні ситуації ГУ ДСНС області та ще більше сотні рівнян, які люблять спорт та здоровий спосіб життя.

Тренери нікому поблажок не давали, навіть дітям , які прийшли на захід, а провели повноцінне заняття з такими навантаженнями, що навіть учасники спортсмени-професіонали інколи, поки ніхто не бачить, намагалися злитися з натовпом та передихнути. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також