Тренери прокоментували перемогу «Вереса» над «Нивою»

961 0

Ми у соцмережах:

Тренери прокоментували перемогу «Вереса» над «Нивою»

Вчора, 16 жжовтня, рівненський «Верес» здобув третю перемогу у чемпіонаті Першої ліги. Завдяки голам Роберта Гегедоша і Сергія Петька рівняни вдома здолали тернопільську «Ниву».

 Матч Першої ліги Чемпіонату України з футболу в 7 турі відбувся на стадіоні «Коолос» в Млинові. Проходив без глядачів. Кінцевий результат: «Верес» - «Нива» - 3:1 (1:0) 

Післяматчевий коментар виконувача обов'язків головного тренера тернопільської "Ниви" Ігоря Білана: 

- Бачимо цифри на табло. Напевно, результат закономірний. Не можу сказати, що ми не награли на нічию. Але на перемогу не награли точно. 

- Чого бракувало? 

- Не вистачає майстерності поки. Фізично ми готові. 90 хвилин відіграли у швидкому темпі. Подякую команді за гру. Зробили все, що змогли.

Післяматчевий коментар головного тренера «Вереса» Юрія Вірта: 

- Вітаю всіх вболівальників з черговою важливою перемогою. У першому таймі ми повністю контролювали гру. Мали дуже багато гольових моментів. Потрібно було їх реалізовувати. 

Вихід Кисленка додав «Ниві» гостроти в атаці. Обрізка нашого гравця у центрі поля призвела до голу в наші ворота. Пішли великими силами вперед і вирвали перемогу.

Дійсно, можливо не було солідності у нашій грі. Брали силою. Знали, що «Нива» - дуже бойова команда. Радує, що двічі забили зі «стандартів». Працювали над цим. 

Є запитання до футболістів. Детально розберемо цю гру. Є, над чим працювати. Всі наші ігри з «Нивою» - дуже важкі. Молода і дуже швидка команда. Були готові до цього. Раді, що здобули сьогодні перемогу над хорошим суперником.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також