Тренери «Вереса» обрали трьох футболістів з «народного відбору»

955 0

Ми у соцмережах:

Тренери «Вереса» обрали трьох футболістів з «народного відбору»

Це Іван Мруга, Влад Тишинінов та Павло Березянський. Вже завтра хлопці розпочнуть тренування з головною командою.

Іван Мруга - вихованець столичного Динамо. Виступав також за київські команди Арсенал і Локомотив. Проходив відбір до футбольного клубу Торпо (Угорщина).

Влад Тишинінов - ексфутболіст клубу чемпіонату Другої ліги Тростянець (Сумська область). Раніше також виступав за маріупольський Яруд.

Павло Березянський - вихованець миколаївських клубів Торпедо та МФК Миколаїв. За "корабелів" виступав у Першій лізі чемпіонату України в сезоні 2020-2021. В тому числі двічі зіграв проти Вереса (у чемпіонаті у Миколаєві - 0:0 та у Кубку у Млинові - 2:4).

Нагадаємо, "народний відбір" тривав на синтетичних полях тренувальної бази народного клубу Верес та стадіону Імпульс упродовж чотирьох днів поспіль. Заявки для участі у відборі подали понад 900 претендентів. Учасниками тренувань стали понад пів тисячі футболістів: аматорів та професіоналів.

Усі учасники відбору намагалися проявити себе у п'яти вправах. Це обіграш один в один, квадрат, удари по воротах на техніку, ведення м'яча на швидкості, двостороння гра. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також