Тренери «Вереса» та «Ворскли» прокоментували поразку рівнян

1262 0

Ми у соцмережах:

Тренери «Вереса» та «Ворскли» прокоментували поразку рівнян

Вчора в Полтаві завершився матч між рівненським ФК «Верес» та полтавською командою «Ворскла» за рахунком 1:0 на користь полтавчан. Для нового тренера команди червоно-чорних це не дуже вдалий початок.

Рівненський "Верес" у першому після зимової перерви матчі чемпіонату Української Прем`єр-ліги на виїзді поступився полтавській "Ворсклі", повідомляє інформаційна служба ФК «Верес».

Матч рівняни розпочали з атак. Вже в дебюті гри два моменти мав Станіслав Куліш. Ще два моменти не реалізував Руслан Степанюк. Ще одну нагоду вивести «Верес» вперед мав капітан Сергій Борзенко, який після подачі зі штрафного від Максима Каленчука пробив головою впритул зі штангою. Про тотальну перевагу рівнян до перерви свідчить і статистика кутових – п’ять проти нуля у «Ворскли». Після відпочинку сценарій на полі змінився. Господарі перехопили ініціативу, яка втілилась у гол. Після забитого голу полтавці не притиснулись до своїх воріт, створивши ще кілька гольових моментів. Врешті «Ворскла» перемагає – 1:0.

«Краще сьогодні грала одна команда, а перемогла - інша. Так, сьогодні в нас був сильний суперник. Вони не дарма перебувають у групі лідерів. Але ми створили достатньо гольових моментів, аби перемогти. На жаль, пропустили контратаку», - прокоментував новий тренер «Вереса» Юрій Свірков поразку своїх підопічних.

«Ми не можемо похвалитися першим таймом. Програли боротьбу, і цьому є причини. Працювали тиждень на штучному полі. У перерві гру вдалося підкоригувати. Багато що почало виходити – забили, контролювали гру, могли щезабити. Радий, що з такою хорошою командою як «Верес» вдалося взяти три очка. Дякую хлопцям, які віддалися грі. Ми вистояли, і виграли поділу», - сказав головний тренер «Ворскли» Василь Сачко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також