Тренувальну зону для собак пропонують зробити на Пагорбі Слави у Рівному

1017 0

Ми у соцмережах:

Тренувальну зону для собак пропонують зробити на Пагорбі Слави у Рівному

У Рівному може з'явитись тренувально-вигульний майданчик для собак. Його зоозахисники пропонують облаштувати на Пагорбі Слави. Ідею, на яку просять майже мільйон гривень, подали на Громадський бюджет.

Одна із його авторок Алла Лосік переконана, що створення інфраструктури для вигулу тварин зменшить кількість конфліктів між власниками собак та іншими відвідувачами парку, повідомляє Суспільне.

Олеся Білоконь вже за два тижні стане професійною кінологинею. Вона закінчує Сумський аграрний університет і наразі практикується зі своєю вівчаркою, яку звати Амір.  Проте, за її словами, спеціальних майданчиків для дресирування собак у східній частині міста немає, а спускати пса з повідка у межах міста – не можна.

– Коли будуть спеціальні місця – я буду себе почувати повноправним громадянином, я захотіла піти погуляти з своєю собакою – я маю куди піти погуляти, я маю де його виховати, щоб він був таким, яким я хочу, – каже Олеся.

Розмістити майданчик пропонують на безпечній відстані від дитячих та спортивних зон, а користуватися та гуляти із своїми домашніми улюбленцями зможуть всі охочі і безкоштовно. Планується, що на майданчику будуть різноманітні перешкоди для тренування собак. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також