Третяк хоче нагороджувати від себе

1099 0

Ми у соцмережах:

Третяк хоче нагороджувати від себе

Ось уже 30 років на Дні міста, Конституції та Незалежності деякі рівняни отримували нагороди від міської ради. Це були і матері-героїні, і спортсмени, і культурні діячі, і просто підприємці, заслуги яких для міських обранців були очевидними, а для більшості — невідомими. Виявилось, що видатних рівнян насправді не так вже й багато. Тож міський голова Рівного Олександр Третяк створив окремий вид нагород — суто від себе. Вочевидь, нагрудний знак та годинник від Третяка поповнять колекцію нагород тих, у кого вони вже є.

Пресслужба міського голови так прокоментувала рішення про заснування нагород імені Третяка:

«За час каденції новообраного міського голови чимало рівнян своїми здобутками внесли вагомий особистий внесок у розвиток Рівненської міської територіальної громади, своїми успіхами та перемогами прославляли нашу громаду на державному та міжнародному рівні. Міський голова міг би їх відзначити Почесними грамотами або Подяками Рівненської міської ради та виконавчого комітету. Однак більшість з них вже нагороджувалася цими нагородами, а дехто і неодноразово.

У нас ще є відзнаки Рівненської міської ради «Почесний громадянин» та «За заслуги перед містом», але вони, як правило, вручаються до Дня міста.

Міські голови Хмельницького, Вінниці, Івано-Франківська, Львова, Вінниці мають свої відзнаки для таких цілей. Тому і вирішено заснувати у Рівному відзнаки міського голови: нагрудний знак «Відзнака міського голови» та цінний подарунок «Іменний годинник міського голови». Розробили проєкт рішення, та планується винести його на розгляд чергового засідання виконкому.

Положеннями про нагородження передбачена процедура подання кандидатур для нагородження та документи, які необхідно подавати на ім’я міського голови. Планується, що буде створена комісія, яка попередньо розглядатиме усі клопотання і вноситиме пропозиції міському голові щодо доцільності нагороджень цими відзнаками. Хочемо, щоб ці відзнаки отримали ті люди, які їх дійсно заслужили. Вручення «Відзнаки міського голови» та «Іменного годинника міського голови» приурочуватиметься до загальнодержавних свят, визначних подій міста, професійних свят, ювілеїв підприємств, установ та організацій тощо. У разі прийняття цього рішення наші мешканці отримають можливість бути нагородженими цими відзнаками до 25-ї річниці Конституції України та 30-ї річниці Незалежності України».

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також