Третяк пропонує перенести головну ялинку, але вирішуватимуть люди

7432 0

Ми у соцмережах:

Третяк пропонує перенести головну ялинку, але вирішуватимуть люди

На майдані Незалежності у Рівному не буде ніяких масових гулянь та встановлення новорічного дерева.

 Як розповів міський голова Олександр Третяк у вечірньому зверненні, на цьому місці прощаються з воїнами, тому це недоречно:

- До Нового року та Різдва залишилося менше двох місяців. Уже, як два тижні, я веду діалог з енергетиками та комунальниками, чи варто встановлювати головну ялинку Рівного. Моя позиція категорична – на майдані Незалежності ніякої ялинки й масових гулянь не буде. Там ми прощаємося із загиблими героями.

Разом із тим, спілкуюся із людьми та розумію, що атмосфера Різдва попри війну потрібна у місті. Говорив із керівниками ТЦ «Злата плаза» та «Happy Mall», де було погоджено, що біля цих торгових центрів для дітей будуть встановлені ялинки. Адже саме заради наших дітей ми воюємо, працюємо та боремося.

З командою вирішив, що у парку ім. Шевченка можна встановити центральну ялинку. Минулого року ми придбали велику штучну ялинку та новорічні вогники, тому додаткових коштів нам не потрібно. Одразу передам слова енергетиків. Вони запевнили мене, що головна ялинка використовує не більше 5 кіловат електроенергії в годину. Для порівняння, це дві увімкнені праски у квартирах рівнян.

Однак рішення про встановлення ялинки у парку будуть ухвалювати люди. 

Третяк оголосив опитування щодо ялинки у своєму Telegram. Проголосувати можна тут.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також