Третяк обзавівся ще однією радницею

2000 0

Ми у соцмережах:

Третяк обзавівся ще однією радницею

Міський голова Рівного Олександр Третяк, прийшовши до влади, увів ще одну посаду заступника – з питань охорони здоров’я. Ним став Юрій Поліщук. Проте, очевидно, досвіду такого досвідченого лікаря для міської влади замало. Тож у Рівненській міській раді повідомили, що у п.Третяка відтепер є ще й порадниця з медичних питань.

 Олександр Третяк зазначив:

-          Медицина – це один з основних та пріоритетних напрямків міського голови Рівного. Відтак у галузі охорони здоров’я повинні бути фахові та досвідчені спеціалісти. Підсиленням у цьому напрямку стане нова позаштатна радниця міського голови – Тетяна Воронцова.

Тетяна Воронцова має чималий досвід у галузі медицини, зокрема:

-          з 2014 року проводила навчання мобілізованим бійцям з тактичної медицини;

-          у 2015 році заснувала ГО «Рівне ТАКМЕД»;

-          є інструкторкою та директоркою курсу «Базова підтримка життя» Європейської ради реанімації у Рівненській області;

-          представляє компанію Sanofi-Aventis Ukraine Рівненської та Тернопільської областей;

-          одна з ініціаторів впровадження шкільного гуртка «Умій рятувати життя». Відтак Рівне – єдине місто в Україні, де з 1 жовтня 2019 року в освітніх закладах системно діє цей напрямок;

-          авторка двох проектів, які перемогли у фінансуванні в рамках громадського бюджету Рівного, а саме: створення інсультного центру на базі Рівненської центральної міської лікарні, а також створення реабілітаційного відділення в ІЦ.

Основні завдання позаштатної радниці з медичних питань Тетяни Воронцової полягають в тому, щоб зробити наше середовище безпечним завдяки обізнаності громадян у наданні домедичної допомоги. Також Тетяна Воронцова підтримує реформування галузі охорони здоров'я та прагне, щоб наші медики залишалися працювати у Рівному, а не виїжджали за кордон. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також