Третяк повідомив, хто з учнів у Рівненській громаді отримає премію

939 0

Ми у соцмережах:

Третяк повідомив, хто з учнів у Рівненській громаді отримає премію

Відзначать кращих учнів Рівненської громади, які склали НМТ на 200 балів, грошовими винагородами, повідомив міський голова Олександр Третяк

- Радію здобуткам наших школярів. Вже маємо попередні результати складання випускниками національного мультипредметного тесту. На даний час, 46 вчорашніх школярів набрали 200 балів з одного з предметів. Серед них шестеро — набрали по 200 балів з двох предметіпв, - написав Олександр Третяк у своєму Телеграм-каналі. - На жаль, поки що не маємо 600-бальників, але це лише попередня інформація. Ми, як міська влада, продовжуємо заохочувати школярів до високих здобутків в освіті. Тож ті, хто отримав 200 балів на НМТ, отримають одноразову премію з міського бюджету у розмірі 5 прожиткових мінімумів. Сума однакова для всіх — і тих, хто має 200 балів, і тих, хто має 400 балів. Упевнений, що така фінансова підтримка стане гарним стартом для наших випускників! 

Нагадаємо, що нині в Україні прожитковий мінімум складає 2684 грн.

Нагадаємо, що міський голова Рівного вже вручив заслужені медалі 168 випускникам. Рівненська громада може пишатися 117 “золотими” та 51 “срібним” медалістом.

Найбільше медалістів у ліцеї "Український": 15 випускників мають відзнаки за досягнення в навчанні. У ліцеї за числом 12 - тринадцять медалістів. У ліцеях за числом 7 - дванадцять, у "Колегіумі " та "Гармонії " - по 11 медалістів.

Разом із медалями міський голова вручив сертифікати на заслужені нагороди випускникам. Як і минулоріч у продовження ініціативи “Живи і навчайся у Рівному” володарі “золотої” медалі отримають виплату з міського бюджету у два прожиткові мінімуми, володарі “срібної” — один прожитковий мінімум.

Також ті медалісти, які оберуть рівненські вищі навчальні заклади для продовження освіти, отримають додатково премію у 45 тисяч гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також