Третяк призначив начальника Департаменту муніципальної варти в Рівному

1090 0

Ми у соцмережах:

Третяк призначив начальника Департаменту муніципальної варти в Рівному

Сьогодні, 10 червня, міський голова Олександр Третяк призначив начальника Департаменту Муніципальної варти. Нам став 27-річний Андрій Пасічник. Зазначимо, що Андрій Пасічник має досвід роботи у Національній поліції України та в органах внутрішніх справ. Вищу освіту здобув у Львівському національному університеті ім. І.Франка.

 -  Створення Департаменту Муніципальної варти – це результат наших зусиль для допомоги поліції у забезпеченні правопорядку на вулицях Рівного. Адже не новина, що питання безпеки – одне з головних, яке турбує рівнян, - зазначив міський голова Олександр Третяк.


Очільник міста поставив перед новопризначеним начальником задачі, які потребують першочергового вирішення, а саме - спрямувати роботу на людей та для людей, разом з Національною поліцією покращувати загальну ситуацію в місті.

- Мої подальші плани на посаді - це перш за все, якісний підбір кадрів, які пройдуть необхідну початкову підготовку для того, щоб в повній мірі виконувати покладені на них обов’язки, а також чітко визначити нашу співпрацю з НПУ щоб не виникало питань, що варта буде дублювати функції поліції,- прокоментував начальник Департаменту Муніципальної варти Андрій Пасічник. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також