Третяк розповів, чого просять у нього рівняни

4240 0

Ми у соцмережах:

Третяк розповів, чого просять у нього рівняни

Від аптеки - до ліфтів.

Про це міський голова Рівного розповів на своїй фейсбук-сторінці:

 - Провів прийом громадян: 10 мешканців громади, які мають різні життєві обставини, проте потребують підтримки і допомоги. Конструктивно пропрацювали кожне звернення, кожну проблему, про яку говорять жителі громади. Основні питання з якими сьогодні зверталися мешканці громади — житлово-комунальні. А саме ремонт під’їздів, участь у програмі з ремонту ліфтів, нарахування плати за комунальні послуги, пільги на комунальні послуги та навіть питання відключення від централізованого теплопостачання.
Чимало звернень стосувалися і розтермінування орендної плати за користування земельними ділянками, а також відкриття аптеки на ділянці від РУМу до вул. В.Магеля,15.
Усі громадяни, які сьогодні прийшли на прийом, отримали консультації від профільних керівників управлінь та відповіді щодо вирішення тих питань, які їх цікавили. А також алгоритмами дій, як діяти далі.Дякую рівнянам, за небайдужість до справ у місті. Відкритий до діалогу та роблю все, що в моїх силах для оперативного вирішення проблем мешканців нашої громади.
 
Олександр Третяк також нагадав рівнянам, що проводить особистий прийом громадян у першу та третю середу кожного місяця за адресою вул.Соборна, 12-а. Попередній запис – впродовж тижня за тел.63-60-37 (сектор звернень громадян, каб.109).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також