Третяк розповів, що робить в США

1853 0

Ми у соцмережах:

Третяк розповів, що робить в США

Міський голова Рівного Олександр Третяк полетів до Сполучених Штатів Америки з робочим візитом. Він пробуде там до кінця наступного тижня.

 Про це міський голова розповів на своїй сторінці у Фейсбук:

«22-го по 23-е вересня перебуватиму в Штаті Вашингтон, в місті Федерал Вей, з котрим у нас налагоджуються доволі непогані перспективи співпраці.

24 по 27 вересня, на запрошення Ukrainian-American House, в місті Сакраменто, Штат Каліфорнія, прийматиму участь у бізнес-форумі Benefit Dinner участь у якому братимуть представники ділових кіл, що мають інвестиції в Україні та зацікавлені в налагодженні більш ефективного співробітництва з містом Рівне.

Також заплановані зустрічі з керівництвом штату, Конгресменами та Сенаторами, урочисті заходи з нагоди святкування Дня Незалежності України в Каліфорнії, підприємницькими колами, українською діаспорою, а також знайомство з найбільшими бюджетоутворюючими галузями штату.

27-30 вересня – перебуватиму в столиці США, м. Вашингтон, де під егідою Посольства України в США, відбудуться зустрічі з Конгресменами та Сенаторами, представниками влади, а також відвідування ключових аналітично- дослідницьких центрів.

Сполучені Штати Америки є одним із стратегічних партерів України, тому налагодження взаємодії з цією країною як на рівні місцевого самоврядування, так і в співпраці з бізнесом та потужними інвесторами може мати взаємовигідну співпрацю.

Разом зі мною в цій робочій поїздці перебуває і голова Рівненської обласної ради Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також