Третяк звільнив Наталію Хомич з Рівненського ЦНАПу

5863 0

Ми у соцмережах:

Наталія Хомич

Зробити це сьогодні міському голові Олександру Третяку рекомендувала спеціальна комісія. І він підписав акт на звільнення.

Перше службове розслідування стосовно керівниці  ЦНАПу Наталії Хомич розпочали ще у липні. Тоді її звинувачували у тому, що не хотіла впливати на роботу держреєстраторів, хоча робити цього вона ине мала права позакону. Після розслідування Наталії Хомич винесли догану. Тепер вона оскаржує це рішення у суді. А 6 вересня відбулось друге службове розслідування стосовно Наталії Хомич. Причиною стали чотири скарги рівнян на роботу ЦНАПу. Тоді керівниця хотіла, щоб скаржників запросили на комісію, але їй відмовили у цьому клопотанні.  

Наталія Хомич на своїй фейсбук-сторінці так сьогодні прокоментувала своє звільнення з посади:

- Дорогі мої друзі, колеги, партнери та усі, з ким ми працювали, на протязі шести років пліч-о-пліч розвиваючи систему надання адміністративних послуг та прагнули покращення якості надання адміністративних послуг у нашому регіоні.
Сьогодні, на жаль, розпорядженням міського голови Олександр Третяк, мене звільнено з посади начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненськоі міської ради ( директора Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному)
Хочу щиро подякувати моїй сім’ї, батькам та близьким друзям за колосальну підтримку та любов. Ви завжди поруч — це найвища цінність, яка є.
Моя неймовірна, щира та найкраща команда - від усієї душі хочу висловити Вам слова подяки за Вашу щоденну наполегливу працю, безмежну підтримку та любов. За те, що кожного дня зустрічали посмішкою і радістю в очах Ви— найкращі.
Від усього серця дякую Хомку Володимиру за надану мені довіру очолити Управління. За турботу, опіку та любов до команди, підтримку всіх ініціатив і креативних ідей для покращення надання адміністративних послуг.
Щиро дякую Віталію Герману та Юлії Шигоревій за чудову команду, досвід, допомогу, навчання та Ваш безцінний вклад у розвиток Центру. Люблю вас усіх. Далі буде….

Читайте також: Третяк хоче змістити керівницю Рівненського ЦНАПу?

Директорка ЦНАПу оскаржує в суді рішення Третяка про службове розслідування
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також