Три амбулаторії зводять «з нуля»

1485 0

Ми у соцмережах:

Три амбулаторії зводять «з нуля»

У Костопільському районі «з нуля» будують одразу три сучасні медамбулаторії – у селах Пісків, Дюксин та Постійне. Усі заклади передбачають житло для лікаря.

За темпами лідирує будівництво у Піскові. Роботи розпочалися у листопаді і вже за цей час спорудили приміщення, звели покрівлю, утеплили фасад, встановити вікна та двері. Нині підключають електричну мережу та працюють над внутрішніми роботами. На черзі – шпаклювання і фарбування стін, укладання підлоги плиткою.

Село розвивається комплексно. Нову амбулаторію в Піскові зводять неподалік сучасної школи, яку в 2017 році ввели в експлуатацію. А півроку тому в селі збудували якісну дорогу – замість незручної бруківки проклали нове асфальтне покриття.

Тим часом в селах Постійне та Дюксин вже завершили зводити приміщення амбулаторій. Невдовзі будівельники вже шпаклюватимуть стіни, проводитимуть інші внутрішні роботи.
 
На Рівненщині з’являться 34 медичні амбулаторії. Усі - будують за рахунок державної субвенції на розвиток сільської медицини, повідмоляє прес-служба РОДА.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також