Три бої - три перемоги: рівнянин на півшляху до збірної України з боксу

1831 0

Ми у соцмережах:

Три бої - три перемоги: рівнянин на півшляху до збірної України з боксу

З 2 по 8 грудня у Львові проходив перший етап чемпіонату України з боксу серед молоді, де успішно виступив 17-річний рівнянин Григорій Цибульський.

 Молодий боксер здобув три впевнені перемоги, а в першому ж бою переміг чемпіона України та бронзового призера чемпіонату Європи. Успішний виступ дозволив вихованцю Спортивного товариства «Колос» та боксерського клубу «Спарта» потрапити у півфінал змагань.

- Через два місяці пройде фінальна частина чемпіонату України з боксу серед молоді. Там визначатимуться, хто буде достойний брати участь в чемпіонаті Європі та чемпіонаті світу з боксу.

Оскільки я мрію професійно займатися боксом та пов’язати своє життя з цим видом спорту, то тренуюся двічі на день. Зранку в мене більш теоретичні тренування: працюю над технікою та розумовою складовою. Ввечері у нас вже практичні заняття в парах
, - ділиться Григорій Цибульський.

Тренер боксерського клубу «Спарта» зазначає, що період перед фінальною частиною турніру вони зі своїм підопічним використають з користю:

- Я навчаю Григорія високоінтелектуальному боксу. Під час тренувань ми приділяємо багато уваги техніці та тактиці ведення бою. Це дозволяє швидше думати, краще рухатися та менше витрачати часу і сил. Лише координоване, слухняне тіло може швидко працювати на рингу. Ще однією складовою є психологія. Коли боксер виходить на ринг, то спрацьовує інстинкт самозбереження. Перша думка, яка з’являється у хорошого спортсмена, це не дати себе вдарити. Всі ці складові впливають на позитивний результат

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також