Три голи за три хвилини: жіноча команда «Вереса» програла «Маріуполю»

679 0

Ми у соцмережах:

Три голи за три хвилини: жіноча команда «Вереса» програла «Маріуполю»

Жіноча команда народного клубу Верес вдома поступилася Маріуполю у відкладеному матчі дванадцятого туру чемпіонату і зазнала одинадцятої поразки у турнірі. Три голи на старті другого тайму рівнянки пропустили упродовж трьох хвилин. Верес - Маріуполь - 0:3 (0:0)

У цьому сезоні Верес та Маріуполь зустрічалися вже двічі. У першому колі чемпіонату рівнянки обіграли маріупольчанок в гостях - 2:1 завдяки голам Тетяни Тріль і Софії Низової. Потім суперниці зустрілися взимку на "Аврора Cup - Шлях до перемоги-2023" у Кривому Розі. Тоді червоно-чорні виграли - 2:0 з м'ячами Христини Масловської і Віти Розлуцької.

Здавалося б, домашня гра - прекрасний шанс знову виграти і повернутися на переможну стежку у чемпіонаті. Але мінімальна втрата концентрації обернулася для підопічних Олени Рудої поразкою.

Загалом хороший перший тайм із шансами в обох суперників - обернувся трагедією по перерві. Тригером став гол Маргарити Кісельової. Нападниця Маріуполя застала зненацька Світлану Снігур і забила ударом у центрального кола! Таке насправді не часто трапляється у жіночих турнірах!

Гостям цей гол навпаки додав натхнення і вони швидко вирішили долю матчу. Вже за декілька хвилин помилилася Марина Навроцька - вона не зіграла у м'яч на перехопленні і дозволила Марії Бенедік реалізувати вихід віч на від із Світланою Снігур.

А потім та сама Марія Бенедік виграла позицію у Каріни Войт і замкнула на дальній стійці передачу від кутового прапорця - 0:3. 

Головна тренерка жіночої команди народного клубу Верес Олена Руда поділилася емоціями після поразки у домашньому поєдинку проти Маріуполя.

- Сьогоднішній матч - це страшний сон і ганьба. Як сказав раніше головний тренер чоловічої команди Юрій Вірт - дно. Не маю ні слів, ні емоцій. За тотальної переваги над суперником - ми сьогодні поступилися - 0:3.

Три пропущені голи упродовж трьох хвилин - це, мабуть, треба включити до "Книги рекордів Гіннеса". В наші ворота залетіло абсолютно усе. А ми, як не намагалися, забити не змогли.

Лідери команди, які повинні проявити себе в такій ситуації і вести за собою інших - просто розчинилися на полі. Тому на команду чекає серйозна розмова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також