Три мільйони гривень за моральну шкоду: у Рівному відбулося чергове засідання по справі Тетяни Литвинової (ВІДЕО)

2465 0

Ми у соцмережах:

Три мільйони гривень за моральну шкоду: у Рівному відбулося чергове засідання по справі Тетяни Литвинової (ВІДЕО)

3 мільйони гривень за завдану моральну шкоду. Таку суму хоче отримати Наталія Литвинова. Це перша дружина загиблого Сергія. Ці гроші жінка хоче стягнути з Тетяни Литвинової. Її звинувачують у вбивстві рівнянина Сергія Литвинова. Заяву про завдані моральні збитки, Наталія Литвинова озвучила сьогодні на суді.

Нагадаємо, у 2017 році знайшли вбитим рівненського перукаря Сергія Литвинова. У злочині звинувачують його другу дружину- Тетяну Литвинову. Жінку відразу помістили у СІЗО. За цей час вона встигла народити там двійко дітей. І зараз просить випустити її під домашній арешт. У той час перша дружина загиблого хоче аби обвинувачена компенсувала моральну шкоду. Сьогодні відбулось чергове слухання у справі, повідомляє Рівне 1.

Потерпілим у цій справі, нагадаємо, виступає 17-річний син від першого шлюбу Сергія, Сергій Литиінов. І його мати, оскільки хлопець неповнолітній, є офіційним представником юнака в суді. Адже за час розгляду справи мати та батько убитого Сергія, померли. А вирок суду Тетяна Литвинова не почула і досі. Не визнає також і цивільний позов про відшкодування моральної шкоди.

Втім у злочині зізнається та покази давати готова. Але просить випустити її із СІЗО. Прокурор проти.

Адвокат Тетяни Литвинової заперечує. Та просить змінити її підзахисній міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Оскільки, термін її перебування в СІЗО невдовзі може закінчитися. Так як за датою скоєння злочину вона підпадає під дію "закону Савченко". А за ним день перебування в СІЗО рахують за два. І з цього виходить, що ніби-то відсиділа Тетяна Літвінова не 4, а 8 років. Проте, ці аргументи адвоката обвинуваченої, прокурора не переконують.

І судді приймають рішення продовжити Тетяні Литвиновій тримання під вартою ще на 60 діб. Наступне судове засідання відбудеться 31 серпня. Де представниця потерпілого Наталія Литвинова пояснить, за, що обвинувачена має відшкодувати її сину 3 мільйони гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також