Три речі, які потрібно зробити в Італії

2007 0

Ми у соцмережах:

Три речі, які потрібно зробити в Італії

Італія – це шарм чотирьох морів. Велика удача – побувати на кожному з них. Тірренське море порадує красою скелястих берегів і піщаними пляжами. Лігурійське – це затишні романтичні бухти і Лазурний берег по-італійськи. Іонічне море омиває південно-східне узбережжя і це – унікальний оазис релаксу і тиші. Адріатичне море на сході славиться відмінними пляжами.

Вибираючи тур в Італію на сайті http://www.tui.ua/countries/italy, зосередьтеся на тому, яке з морів імпонує вам найбільше. А визначившись з регіоном – справа за малим. Залишається забронювати тур, що можна зробити самостійно на сайті туроператора TUI.

Відпочинок в Італії – це...

1. Незрівнянна їжа, відмінні вина і найсмачніше морозиво. Такі делікатеси місцевої кухні як піца, лазанья, ризото, пана-кота і тирамісу – знамениті на весь світ. Справжнє свято шлунка чекає на вас навіть в найменших ресторанах країни. Винні гурмани будуть у захваті від виноградного нектару. А за найсмачнішим морозивом тортуфо обов'язково вирушайте в Калабрію, адже тут воно найкраще.

2. Душевний відпочинок. У багатьох Італія асоціюється з Римом, і не дарма. Місто варте уваги. Але важливіше відвідати провінцію. Саме в затишних, не найбільш популярних містах і селищах, живе душа країни. Тут гостей чекають автентичні ресторани, приголомшливі пейзажі і багато іншого. Якщо коротко, в провінціях зосереджується вся чарівність, краса і темперамент Італії. Тут не можна не закохатися у місцевих жителів.

3. Шопінг. Чи варто говорити, що ця країна – епіцентр моди? Тільки краще шопіться не в Мілані, як думає багато хто, а в сусідньому селі – Фіденза Віледж. Тут і бутиків, і асортименту не менше, а знижок і вигідних цін значно більше, ніж в самій столиці фешн. Красуня Італія – ??світова законодавиця мод, і повернутися звідси без обновок – злочин.

Туроператор TUI рекомендує Калабрію

Регіон, який до недавнього часу був незнайомий українським туристам – Калабрія – «носок Італійського чобота», омивається і Тірренським, і Іонічним морями. І це – шанс скупатися у двох морях за одну подорож. Готелі тут не гірші турецьких, сервіс європейський і навіть передбачено харчування по системі «все включено». Розвинена інфраструктура готелів передбачає безліч розваг і для найменших туристів. Калабрія – місце, в якому створені всі умови для неспішного, розміреного відпочинку з відчуттям внутрішньої гармонії. Втекти сюди – найкраще, що можна придумати, якщо хочеться спокійного і усамітненого відпочинку.

На сайті туроператора TUI можна самостійно підібрати тур і забронювати його. Також звертайтеся до менеджерів, які допоможуть у цьому питанні. Телефонуйте за номером 044 299 77 88 і для вас організують тур в будь-який куточок Італії.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також